Водени от силното си чувство за естетика и стил, ние сме тези, които създаваме своята реалност по неподправен начин.

Свят, в който се натъкваме на толкова много идеи, мнения и възможности, че единственото, което ни остава, е да станем част от него. Вие+ние+те+всички ни! Ladyzone.bg е изворът на теми, които ние подготвяме ежедневно за вас, така че не само да сте информирани, но и вдъхновени от живота.

В интерес на истината, често сме си говорили, как ако сложим една камера в редакцията и предаваме на живо, ще станете свидетели на изключителен женски екшън, подсилен от шума на високите токчета.

Да, всяка сутрин се събираме и избираме темите, които разработваме специално за вас – прекрасни Дами. Именно по време на една такава среща се роди и идеята да поканим група съвременни жени, чиито чар, талант и заложби са въодушевяващи!

Не си представяйте жени, като тези във филмите. Те са като вас и нас – истински, естествени и силни. Всяка една от тях олицетворява по своему съвременната жена, която можем да оприличим на куклата матрьошкa, обединяваща редица образи в едно.

През следващите няколко седмици, избраните от нас дами ще ви разказват за живота си, ще дават полезни съвети, ще споделят искрено и лично, за един по-добър свят, където мечтите се сбъдват. Дами, ние можем да бъдем всичко, което поискаме.

Как да влезем лесно във форма? С какво да се храним, за да бъде силуетът ни строен? Как да се справим с непокорната коса? Кое е виното, което подхожда най-много на любимото ни ястие? Това са само част от въпросите, които ще засегнем и обсъдим в компанията на Оля, Кина и Христина. А вие, ще бъдете също част от дискусията, защото без вас те не биха били това, което са.
От истински жени като тях, за истински жени като всички вас. Защото понякога е трудно да бъдем жени в наши дни, но за сметка на това си заслужава. Не бихме се променили за нищо на света. Нали?!

Имаме удоволствието да ви представим...