Като всички жени, и аз обичам да пробвам нови продукти. Като в повечето случаи няма никакво значение какви точно са те – дали ще са кремчета за лице и тяло, или сенки, червила или фондьотен. Но точно сега, на прага на зимата, когато кожата се нуждае от хидратиране, се радвам, че започнах да използвам именно тези продукти от една и съща серия - подмладяващ крем за тяло и подмладяващ крем за ръце Rosa Damascena (вижте ги горе в галерията).

Първото, което грабна вниманието ми, е съставът на козметиката от специалната антиейдж серия на Билка - висококачествена органик розова вода с гарантиран български произход. Да си призная в днешно време много рядко можеш да прочетеш върху опаковка на крем, че някой ти гарантира произхода му. В допълнение с българското розово масло, просто нищо не можеше да ме откаже да пробвам кремовете за тяло и ръце.

Второто, което прави впечатление още преди козметиката да се е намерила върху кожата ми, е нежният аромат. Не е типичният на българска роза, с който сме свикнали, а някак си не толкова натрапчив, по-нежен и лек за сетивата. Аз лично си представих как

тичам из розово поле рано сутрин и усещам как ухайните растения ме обгръщат...

Ароматът изцяло те въвежда в следващото действие – поставянето на продуктите. Все едно продължавам да тичам, но е още по-хубаво... Усещам как се наслаждавам на докосванията на розите, които са мокри все още от росата. Кожата ми става нежна и мека, а аз съм тонизирана.

Подмладяващ крем за тяло и подмладяващ крем за ръце Rosa Damascena определено влизат в личния ми списък с топ продукти за ежедневна употреба, които са ефикасни и достъпни, и най-важното – български!

А вие пробвали ли сте ги? Ще се радвам да споделите и своя опит в коментар под статията!