Ние, жените, не просто обичаме да пазаруваме в интернет, но и да пазаруваме изгодно. Обаче нещото, което още повече ще си признаете, че обичаме, са подаръците! За щастие, онлайн средата е доста благосклонна с нас, защото ежедневно ни залива с предложения за оферти, реални подаръци, някакви придобивки, ако препоръчаме това, или опитаме онова. И истината е, че никога, ама никога не сме имали против да споделим мнение или да подкрепим нечий бранд само и само за да бъдем възнаградени с нещо. Ние, жените просто обичаме да получаваме и дори да разбираме, че всички тези промоционални предложения са част от маркетингова кампания (о, да, напълно сме наясно, че безплатен обяд няма), с удоволствие и осъзнато се включваме в тях. В тази връзка, ето ги и любимите ни пет безплатни промоции в интернет!

Ах, тези бонус кодове!

Без значение дали ще ги получим по време на смяна на модните сезони или когато се абонираме за нюзлетърите на някой онлайн магазин, или на отделен бранд, добре са ни дошли, нали? Знаем, че е така и знаем също, че една уважаваща себе си шопахолик дама никога няма да плати стоките в количката си, преди да види дали няма някой бонус код за нея в магазина, но и няма да следва някого и да му чете писанията само и само да получи код, ако този някой не е по неин вкус!

Готова съм да бъда твоя клиентка, а ти какво ще ми предложиш?

Защото една дама е наясно е, че онлайн магазините са твърде много, за да ставаме клиенти на всеки втори. Знаем, също така, че с дебюта си онлайн магазинът ще ни затрупа с реклами за себе си навсякъде. Но това не е начинът, по който да ни привлечете, скъпи търговци. Предпочитаме старото, но златно правило за код за отстъпка при първо пазаруване на вашата платформа! Честно е и е изгодно за нас!

Бонус за моята регистрация, защото тя е важна за вас 

В някои платформи дори не е нужно да пазаруваме, за да получим бонус. Ето ви един добър пример за целта: когато се регистрираме в сайтове за игри, в много от случаите при откриване на игрални сметки ще си получим веднага и бонусите без депозит, които са любимите казино бонуси по принцип. На практика, това са бонуси, които ни дават възможност да залагаме реални пари на игри, но които реални пари не взимаме от нашето портмоне, а ползваме парите на компанията – тоест бездепозитните бонуси.

Дай ми да опитам, за да ти кажа ставаш ли!

Това е промоция е доста нашумяла сред новоизгряващите брандове и намира особено сериозно приложение при линиите с продукти на инфлуенсъри и изобщо на самопродаващите се търговци, които правят нов продукт. Офертата е доста проста и изисква от нас жените да опитаме даден продукт, за да споделим мнението си за него. Ако го харесаме, всъщност му правим реклама – безплатна – което е супер печелившо за бизнеса, ако имаме много последователи в социалните мрежи. Какво получават жените ли? Не просто безплатна мостра от продукта, но и възможността да са сред първите, които го опитват, тоест някакъв вид привилегия в дадена ниша и специално отношение!

Мобилният промо хит завладява и дамите

Популярна е и промоцията на много магазини и бизнеси с разработването и пускането на своето първо мобилно приложение да измислят стимулиращи промо кампании, с които да привлекат вниманието към новия си продукт. Онзи потребител, който си свали мобилната апликация може да получи промо код за отстъпка, безплатен продукт към следващата поръчка и изобщо някакъв стимул само защото си е свалил приложение на доставчик или фирма, който така или иначе ползва. Да, офертата е добра, не мислите ли?