Всеизвестно е, че с хубавото време в душата на градския човек, доскоро блокиран между дома и офиса в дългите сиви сезони, настъпва възбуждащо оживление. Зараждат се мисли за повече време навън под мекото следобедно слънце, за срещи с онези приятели, с които все си казваме, че трябва да се видим, и за възкръсването на любимия happy hour на въздух със сладки приказки в компанията на Somersby.

Градът, който довчера е предлагал само стени, вече дава възможности да ги съборим и да се радваме на малките си бягства сред зелените простори на нищоправенето. От полянките по парковете до откритите барове, да се наслаждаваш на Somersby и просто да се рееш замечтано към лятото, се превръща в ежедневния градски ритуал на откъсване, почивка и зареждане. Морето, плажът и планината се очертават все по-ясно на хоризонта на фантазията. Жаждата ни се увеличава успоредно с повишаването на температурите, и докато се обърнем, вече е настъпило златното горещо лято на Somerbsy! А в него няма място за никакви препятствия и напук на новините, че някъде някой продължава да се опитва да строи нови ледени стени между хората, ние нашите отдавна сме ги разрушили и си охлаждаме сайдера с парчетата от тях.

От Somersby познават чудесно нашата свободолюбива природа, затова и тази година в слънчевите им градини отглеждат най-хубавите плодове за легендарните напитки, с които да подправим златните моменти на отмора и безгрижие, които ни очакват.

През този сезон Carlsberg представят новия член в семейството Somersby - сайдер с вкус на диня, в който е събрано най-доброто от най-любимия летен плод!

Самостоятелно или в състава на страхотни летни коктейли, този сайдер моментално се превърна в един от фаворитите ни. Той е освежаващ, освобождаващ и способен да донесе полъха на летния бриз и до най-обикновените моменти на деня.

Бълбукащата напитка в познатата ни вече симпатична бутилчица е с разкошен наситен цвят, който наелектризира доброто настроение, а вкусът обещава свобода и вечно лято! Насладете му се с нас!