Какво е добре да знаем за оризовите бисквити RICE UP! И защо ни помагат в дневната “битка“ с калориите!

Избрахме кафявия пълнозърнест ориз за основа на нашите снаксове, защото това е доказано едно от най-здравословните зърна, богат на фибри, селен, витамини от група В, без глутен. Всички наши продукти са само с натурални съставки, без глутен и без пържене. Използваме само зехтин за чипса и ролсчетата.

С какво още пълнозърнестият ориз се отличава от белия?

Разликата не е само цвета, пълнозърнестият ориз има няколко слоя, при производството му се отстранява само външният слой на обвивката и запазва най-добре хранителните качества на ориза. Кафявият ориз е богат на фибри и с никък гликемичен индекс.

Всяка оризова бисквите съдържа само 26 калории и е много лесно да следиш калориите, както и отлично се комбинира с обезсолена сметана, фъстъчено масло... различни идеи можеш да намериш на сайта ни:

http://www.rice-up.zone/riceup-recipies-bg.html

RICE UP! здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Независимо дали ще избере да похапне „сандвич“ от оризова бисквита, вкусна бисквита с белгийски шоколад, оризов чипс или оризово ролце, нашият консуматор е винаги спокоен, че е направил най-добрия избор -  лично за себе си и хората, за които се грижи и обича.

И в същото време пълнозърнестите оризови снаксове са истинско удоволствие за сетивата – хрупкави, с изтънчен или изразен вкус, и отново най-важното – 100% натурални.

Научи повече за продуктите тук:

http://www.rice-up.zone/brown-rice-cakes-bg.html