В съвременния свят, където чистотата и хигиената са от първостепенно значение, Domestos винаги е бил нашият верен помощник у дома

Но Domestos не се ограничава само до чистота на дома. С участието си във фестивала „Пролет в КвАРТала“, който се проведе на 17 и 19 май, Domestos се ангажира да подобри и обществената хигиена, защото всеки заслужава да се наслади на събитие навън, знаейки, че чистата тоалетна е на крачка разстояние.

За трите дни на фестивала водата в най-чистата фестивална тоалетна беше пусната 7896 пъти.

Мобилният санитарен контейнер се почистваше до блясък с помощта на новия иновативативен спрей Domestos Power Foam, който успешно премахва микробите дори и на най-труднодостъпните места. 

Новата серия продукти на Domestos издигат почистването на банята и тоалетната на съвсем друго ниво. Ключовото послание е „НЕПОБЕДИМ“. Всички продукти на Domestos и новата серия Power Foam са тук, за да ни помогнат да бъдем непобедими в унищожаването на микробите и поддържането на безупречна хигиена у дома и не само.

НЕПОБЕДИМА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕПОБЕДИМА ЧИСТОТА 

Domestos Power Foam е новата пяна в спрей формат, която прави почистването лесно и бързо. Благодарение на своята 360° технология, спреят достига и най-труднодостъпните места, унищожавайки микробите безпроблемно. 

Това е възможно, благодарение на иновативната формула и специално разработената глава със спрей, която работи с обърната надолу, позволявайки ни да почистим под ръба на тоалетната чиния и други труднодостъпни зони.

БИОРАЗГРАДИМИ АРОМАТИ И БЕЗ АРОМАТ НА БЕЛИНА

 

Domestos Power Foam идва в три биоразградими аромата, които освежават банята, без да оставят неприятен мирис. Продуктът не само осигурява чистота, но и се грижи за околната среда. Бутилката е изработена от 50% рециклирана пластмаса**, което допълнително намалява отпечатъка върху природата.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Този мощен почистващ препарат е подходящ за всички повърхности в банята. Отстранява ефективно котлен камък и сапунен себум от плочки, мивки, кранове, огледала и душове. 

След като напръскаме с Domestos Power Foam равномерно върху избраната от нас повърхност, оставяме да подейства за 30 минути, за да унищожи ефективно 99,99 % от микробите. След това изплакваме или забърсваме с  влажна кърпа, за да завършим процеса на почистване.

 

Пяната достига до всички зони, като гарантира, че нито едно място не остава мръсно. Специалната формула премахва 99,99% от микробите*, оставяйки банята и тоалетна блестящо чисти.

ЛЕСНО И БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ

Благодарение на удобната форма на спрея и иновативната технология, почистването вече е по-бързо и по-лесно от всякога. Не е необходимо да се мъчим с упоритите замърсявания. Domestos Power Foam се справя с тях вместо нас, позволявайки ни да се насладим на повече свободно време и по-малко стрес.

С Domestos Power Foam сме непобедими в битката с микробите и мръсотията. Защото добрата хигиена е важна не само за нашето здраве, но и за нашето удобство и комфорт - у дома и навън. 

*Премахва 99,99% от микробите при правилно използване.

**Бутилката е изработена от 50% рециклирана пластмаса, без спрей главата.