На всеки се случва понякога да иска да избяга от ежедневието и да се пренесе на някое по-приятно и ново място. Невинаги обаче е възможно – дали заради работни ангажименти или нещо друго. За тези моменти може да разчитате на новата пица колекция на Subway, вдъхновена от неустоимия италиански вкус! Новите им попълнения са чудесен начин да разнообразите ежедневието и да опитате нещо ново и вкусно.

Новите предложения в менюто на Subway включват:

За хората, които не могат да решат дали им се хапва пица или сандвич - защо да не се насладите и на двете едновременно? Chicken Pizziola Sub е вкусно парченце от Италия в хрупкав и ароматен хляб. Възможността да направите сами своя съб и богатият избор от съставки, гарантират, че ще намерите любимия си вкус.

А когато ви се хапва нещо малко, Subway предлага хрупкав тост, направо от фурната - Margherita Toastie със сос маринара, домати, моцарела и риган!

Pepperoni Sub Ciabatta - хрупкава италианска чабата със сос маринара, пеперони, сирене и зеленчуци. Всичко това, поръсено с ароматен риган, със сигурност ще донесе наслада на всеки пица фен.

...

Разнообразието и възможността клиентите да измислят своите събове, винаги са отличавали Subway от другите ресторанти. Свежите съставки и богатото меню означават, че всеки може да намери нещо за себе си. Компанията не забравя и за хората, които избягват месото и животинските продукти в своето ежедневие. 24% от предложенията на Subway са веган или вегетариански. Това значи, че всеки може лесно да се наслади на предложенията в менюто на Subway.