Искате ли нещо, което да ви издърпа от седмичното натоварване и да ви награди с озарено лице и блясък? Мечтаете ли за излъчване и снимки, на които светлината просто играе по лицето ви? Нужни са ви две неща - хидратация и усмивка.

Продуктите за здраве и красота, които обещавават да направят дните ви по-наситени с това мечтано сияние, а кожата по-хидратирана, идват от Vichy. Затова просто ги поканете върху тоалетката си! Особено ако искате от огледалото да ви гледа жена с плътна, озарена кожа, която е добре хидратирана, въпреки въздействието на ежедневните агресивни фактори - UV лъчи, замърсяване, умора.

През целия си живот човек изпива около 60 000 литра вода. Без вода кислородът няма как да бъде транспортиран до клетките. Тя овлажнява кожата естествено, като й придава здрав и сияен вид. 

Снимка: istockphoto.com

MINÉRAL 89 - използвай винаги при нужда от освежаване на кожата и повишаване на настроението

Серумите са онзи безценен герой със супер сили, който е неизменна част от рутинната грижа за кожата. Те са точният избор, когато искате да решите конкретен проблем с кожата. Защо ги наричаме герой със супер сили? Защото са концентрирано действие с ефективен резултат - сияйна и здрава кожа. 

С хидратиращия серум MINÉRAL 89 Booster само след един час кожата се усеща подсилена със 71%* за по-добра хидратация и повече плътност. Уникалната му формула разчита на патентована технология: смес от 89% термална минерализираща вода Vichy, богата на милиони молекули на минерали, и хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. 

Хиалуроновата киселина е основен компонент на дълбокия слой на кожата – дермата. Тя е отговорна за гладкостта на кожата, поради способността си да свързва големи количества водни молекули. Хиалуроновата киселина е в състояние да свърже вода в количество, което представлява от 1000 до 4000-кратна стойност на собственото ѝ тегло. Една щедра доза хидратация! 

Серумите са истинско удоволствие за кожата, защото може да ги включите лесно във всяка грижа. Просто добавете към ежедневната и нощната си рутина. Дерматолозите из целия свят предписват Minéral 89. Продуктът е тестван върху повече от 3800 души с всякакъв тип кожа, всеки фототип и от всеки пол. 

Той съдържа 94% съставки с естествен произход, без алкохол и аромати. Освен това бустерът е в еко бутилка, която може да се рециклира напълно. 

Кремът MINÉRAL 89 е следващата "нежна революция" в борбата за хидратирана и млада кожа. Формулата му е чиста - без аромати, силикон, оцветители, феноксиетанол и сулфати. Една истинска наслада за кожата, осигурена от съставки с 92% естествен произход. Според нуждите на кожата, може да изберете между него и варианта - Minéral 89 крем за интензивна хидратация в продължение на 72 часа - богата текстура. 

От колко продукта се нуждаем, за да се грижим за кожата си?

Тихият лукс - това е най-актуалната световна тенденция, когато става дума както за красота, така и за мода. Какво означава това? Да изглеждаме красиви и балансирани, без външният вид да "крещи", че са използвани много на брой продукти и марки. Хубавата кожа е резултат от качество и грижа, а не от количество. Тя изглежда добре и когато току-що сте се събудили, и когато се приготвяте за лятно парти. Истината е, че това е постижимо, стига да сме прецизни в избора си и последователни в стъпките. 

Рутината за хидратирана и млада кожа

Като първа стъпка в рутината си за здраве и красота използвайте MINÉRAL 89 Booster. Той ще подсили  кожната бариера; ще хидратира кожата и ще я направи по-плътна за 24 часа. Нанасяйте два пъти дневно.

Втората стъпка е кремът MINÉRAL 89. Нанасяйте всяка сутрин и вечер върху чисто лице. Масажирайте,  докато попие в кожата. Тя става по-добре защитена от външни агресивни фактори, намаляват зачервяванията, и като цяло видът й е сияен и здрав. 

С хидратиращия серум MINÉRAL 89 Booster може да пътувате навсякъде - той е компактен и удобен. А най-хубавото пътешествие е напред във времето - там, където кожата е хидратирана, сияйна и изглеждаме така, сякаш животът постоянно ни се усмихва. И ние му отговаряме със същото!   

* Инструментален тест, 24 потребители, след един час