Връщането на работа след лятната отпуска по никакъв начин не може да влезе в графа антистрес терапия. Много от нас чувстват голямо напрежение да поемат отново служебните си задължения, след като са прекарали 1,2 или 3 седмици на плажа или на планина. Доказано е, че повече от 80% от българите съобщават за това, че се чувстват стресирани по принцип. А след лятната ваканция процентите вероятно са 100! Различният ритъм, по който протича ежедневието по време на отпуска и рязката смяна на отмора с работа несъмнено причиняват стрес.

Малко количество стрес винаги е необходим, за да ни държи фокусирани в офиса, но когато той е постоянен и не можем да се справим с него, последствията са красноречиви – главоболие, стомашни болки, нарушен сън, депресия, тревожност и проблеми с концентрацията. В дългосрочен план можем да навредим сериозно на здравето си с високо кръвно налягане, метаболитен синдром, синдром на раздразненото черво, слабо контролиран диабет.

Истината е, че много от нас не правят нищо, за да влязат отново в работното русло, без това да ги засегне на физическо, психическо или емоционално ниво. Има различни техники и хитрини за справяне с подобни стресови фактори, но истината е, че невинаги имаме време да ги прилагаме. Затова пък една таблетка на ден е нещо, за което можем да отделим време, нали?

Магне В6 Стоп Стрес е продукт създаден за подпомагане за преодоляването и намаляванто на негативното влияние на стреса над нас. Той повишава устойчивостта на стрес и намалява умората. Всичко това само с една таблетка на ден.

 

Магне В6 Стоп Стрес има уникална комбинация от съставки:

Златен корен (Rhodiola rosea)

Магнезий от морски произход

Витамин В6

Витамин В9

Всяка една от съставките има своя принос за подпомагане на преодоляването и повишаването устойчивостта на стрес и намаляване на умората.

Златен корен със 100% природен произход . Той е широко използван в народната медицина. Има доказан ефект с редица клинични проучвания и е разпознат като адаптоген,т.е. повишава устойчивостта на организма като не нарушава нормалните биологични параметри на тялото. Златният корен в Магне В6 Стоп Стрес:

-      Повишава устойчивостта на стрес

-      Намалява умората

-      Има антидепресантна активност

-     С положителен ефект върху умствените способности при хора, подложени на натоварване и стрес

-      Стимулира възстановителните енергийни процеси след интензивно физическо натоварване

-      Има и антиоксидантна активност

Магнезий

Магне В6 Стоп Стрес е с високо съдържание на магнезий – 300 mg  магнезиеви йони в 1 таблетка. Магнезият  участва в множество физиологични процеси в тялото. Физиологично активен е само йонизираният магнезий. Недостигът на магнезий в тялото е известен още като магнезиев дефицит, това е състояние, което може да доведе до нарушения на съня, стрес, умора и изтощение. Благоприятният ефект на магнезия в Магне В6 Стоп Стрес се изразява в:

-              Намаляване на умората и изтощението

-              Потенциална антидепресантна активност

Витамин В6 и В9

Комплексно действие, което се изразява в намаляване на чувството на умора и изтощение, позволява поддържане на познавателните функции и подпомага устойчивостта на стрес и намалява емоционалната умора.

Магне В6 Стоп Стрес е за всички, които се чувстват натоварени, под стрес, които носят отговорност в работата си, в семейството, както и тези, които постоянно контактуват с хора.

Магне В6 Стоп Стрес е за всички които, работят в офис, в кол центрове, или, чиято работа изисква ежедневна среща с много хора,-  таксиметрови шофьори, продавач консултанти, лекари, адвокати и други. Изключително подходящ е за  работещите майки, които трябва да съчетават работата с грижата за децата.             

 

Магне В6 Стоп Стрес само с 1 таблетка дневно – ОБЪРНИ ГРЪБ НА СТРЕСА. Чудесата не стават за един ден. Приемайте поне 1 месец, за да направите оценка на ефекта от продукта. Постоянство и ежедневен прием са ключови за оказване на благоприятен ефект и подобряване на емоционалбното състояние чрез повишаване на устойчивостта на стрес и намаляване на умората.

 Толкова е лесно – само 1 таблетка на ден.