20 март - Световният ден на щастието е ключова дата за кампанията “Аз съм Нарру”, която за един месец успя да усмихне над 5 000 българи, да сподели смеха им с над един милион и да ги накара да повярват, че смехът е лекарство, което си заслужава да бъде приемано в големи дози.

Точно в 12 часа на 20 март в присъствието на нотариус Ани Груева стана ясно, че щастливецът, спечелил първата Toyota Auris Hybrid от кампанията, е Миглена Пейчева от Стара Загора.

Останалите 6 коли очакват своите бъдещи усмихнати притежатели.

Според наблюденията на психолозите, ангажирани в кампанията, изпратените до момента видеа очертават една много интересна тенденция - масовото участие показва, че българите сме отворени за позитивни провокации, а фактът, че повечето изпратени смехове са на бебета и деца, говори за това, че все още не сме готови да показваме открито щастливите си емоции и предпочитаме да се крием зад лицата на децата си. Тази тенденция доказва необходимостта от подобни кампании, които да ни подтикнат да преодолеем притесненията си и да бъдем открити към щастието.

Защото според изследователите, щастието е верижна реакция - колкото повече споделяме веселите си моменти с другите, толкова повече променяме положително средата и огледално тя зарежда нас самите с положителна енергия.

А смехът е най-прекият път към щастието.

Вторият етап на кампанията започва на 20 март и продължава до 5 май. Той развива идеята за споделяне на доброто настроение като всеки участник, освен да изпраща на видео своя смях, ще може ежедневно да се зарежда с порция качествен смях на сайта happy.bg и да изпраща весели вицове, истории, цитати и снимки, с които и той да стане част от групата на вярващите, че 30 секунди смях ни зареждат с щастие за 3 часа напред. Одобрените от журито на Нарру смешни материали ще бъдат качвани на сайта и ще участват в надпреварата за големите награди.

Нарру ни призовава да продължаваме да се смеем и да печелим възможността не само да станем собственици на автомобили, но много по-важното - да станем посланици на доброто настроение.

И за да ви направим още по-щастливи на световния ден на Щастието, ви каним да се насладите на интересните истории от нашата щастлива страничка Happy Азбука на Щастието >>