С наближаването на Коледа, "Mr. Bricolage" вече започна да раздава щедри подаръци на своите клиенти! В навечерието на светлите семейни празници, веригата празнува и стъпването си на българския пазар, и като всяко подобаващо тържество има изненади!

На 12 декември 2018 г. се проведе церемонията по връчване на наградата от томболата за 18-ия рожден ден на марката в България. 3-месечната кампания подканваше всички клиенти, пазарували за повече от 40 лв., да регистрират кода от касовата бележка на фирмения уебсайт за шанса да спечелят пътуване до дома на "Mr. Bricolage" – Франция.

На 1 декември 2018 г. на случаен принцип беше изтеглен късметлийският код, а печеливш се оказа Дянко Дянков от Русе, който спечели 4-дневна екскурзия до Париж за двама през март 2019 г. На церемонията по награждаване в Русе победителят сподели с "Mr. Bricolage" малко от историята и емоциите свързани със щастливата случайност.

Магазинът е редовна спирка за г-н Дянков. Споделя дори, че симпатията предава и на детето си. Печелившият касов бон попада в него и сестра му докато пазаруват заедно и го регистрира. За щастливата новина разбира от съпругата си, след което г-н Дянков и сестра му взимат решението да разделят наградата. Двамата ще доплатят, за да вземат и по едно от децата си.

Освен причина за радост и приятни чувства, наградата е също и възможност за г-н Дянков да сбъдне мечтата на 11-годишната си дъщеря да види Айфеловата кула. Това е и първото нещо, което смятат да направят по време на почивката си. Забавленията не спират там - победителите също споделиха планове за посещаване на увеселителния парк "Disneyland"!

На всички останали клиенти, участващи в томболи на марката, г-н Дянков пожелава весело прекарване на най-светлите празници. Подкани всички да създават по-добри и уютни домове, пазарувайки във верига магазини Mr. Bricolage, и с това да се доближат до възможността да спечелят прекрасно преживяване като него.

И това не е всичко! Освен екскурзията, 18-годишният рожденик даде шанс на клиенти на веригата да пробват сполуката си с акцията "Колелото на късмета". Всяка покупка над стойност 50 лв. от 29 ноември до 2 декември даде възможност на посетители да завъртят колелото на Bricolage за възможността да спечелят ваучер за пазаруване, карта за отстъпка или друг подарък.

Отворили врати за първи път през 2000 г., днес марката има 11 магазина в 8 града на територията на страната. Вече 18 години "Mr. Bricolage" България е любимо място за пазаруване и е лидер в модерната търговия на стоки тип "направи си сам" - магазините са посетени от над 42 милиона клиенти. За много българи веригата се е превърнала в символ на доказано качество и пазарни цени, и място, откъдето могат да почерпят нови идеи за своя дом и градина.