Един от митовете, свързани с нежния пол, е че те много по-рядко се забавляват с онлайн залагания. Това е твърдение, с което не можем да се съгласим и сме подготвили някои интересни факти, свързани със склонността на дамите да избират такива развлечения. Ако се интересувате от залагане, може да научите повече за това какво представлява то чрез този полезен линк за Winbet ревю. 

Защо жените залагат?

През последните години се наблюдава значително нарастване на броя жени, които избират да изпробват късмета си чрез залагания. Докато преди това се случваше най-често физически - чрез посещение на казино и пускане на тото фиш, напоследък все повече дами избират онлайн залозите. Така тази територия вече не е запазена само за мъжката половина от населението.

Освен това се наблюдава много по-голяма гласност на тези хоби занимания. Жените вече не крият техните предпочитания и по-уверено откликват на предоставените им реклами. 

Популярни митове за жените, които залагат

Тези, които залагат, знаят, че това не е просто игра. Много повече е. Ролята на жените в тази сфера е по-голяма отколкото предполагате и има такива, които са оставили своята следа в историята на залаганията. Това е пи ървият мит. Ето и останали.

  1. Жените не се интересуват от спорт

Няма как да повярваме на този мит, след като всеки от нас познава красавици, които са активни футболни фенове и посещават редовно мачовете на любимите си отбори. Затова не е изненада, че те също имат склонност да залагат.

  1. Залагат само неомъжените жени

Тази информация се разпространява обичайно поради факта, че самотните дами се опитват да открият своята половинка чрез различни занимания. Това обаче не е така, защото редица обвързани жени същото обичат да залагат.

  1. Залагат само възрастни дами и те предпочитат Бинго пред другите хазартни игри

Това грешно впечатление се е появило основно заради американските филми, в които група жени на преклонна възраст прекарва следобедите си в игри на Бинго. Тази картина вече е минало и нежният пол се интересува от много повече игри, отколкото преди.

  1. Жените не могат да се запалят толкова по залозите, както мъжете

Това разграничение на ниво пол е напълно грешно. Спортният дух и стремежът към победа са черта на характера, независимо от половата принадлежност на човека. 

Предпочитани игри от дамите - истини и митове

  1. Тото

Добре познатото тото е игра, която бива предпочитана от старите фенове на залозите. Те обичайно избират този метод поради факта, че им е близък и сигурен, но възможностите за печалба далеч не са толкова чести и гарантирани.

  1. Онлайн залози

Всъщност, в наши дни, дамите залагат най-вече онлайн. По редица причини това е най-удобният им начин за залагане. Главните мотиви за избор на онлайн залози са сигурността на платежните методи, възможността за използване на по-малки суми и големите начални бонуси. 

  1. Ротативки

Според различни проучвания жените предпочитат ротативките много повече, отколкото мъжете. Това се дължи на факта, че те са по-социални игри и резултатите при тях са почти моментални. Тоест не се изисква толкова търпение и изграждане на стратегия, както при повечето останали игри.