На площ от 150 кв м. в ултрамодерен интериорен стил отвори врати първият монобранд бутик на култовия италиански бранд Love Moschino. В подчертано младежката атмосфера изпъкват контрасти в черно и бяло, залага се на игра със светлината, а надписите LOVE, които за емблематични за бранда, оживяват интериора. 

Когато модата е любов, тя трябва да бъде декларирана с Love Moschino. Линията на Moschino има модерен и младежки дух, притежава всички елементи от градската култура, които я правят толкова желана. Сигнатурен за Love Moschino е мотивът със сърце, който намира мястото си върху дрехите под формата на принт и на аксесоарите като апликация. 

Типични за колекциите на бранда са използването на различни десени, разпознаваем на момента го правят наивистичните рисунки на момичета. Ключови за Love Moschino са тишъртите именно с тях, плетивата, денимът, както и моделите, заимствани от спортния гардероб. Кройките, както в дамската, така и в мъжката линия, залагат на удобството, вдъхновението е стрийт стилът. 

Аксесоарите привличат със златистите си елементи – лога, ципове, вериги, като сигнатурно за тях е капитонирането. 

Заповядайте на етаж 1 в търговския център, където ще откриете богатата селекция дамски и мъжки модели дрехи и аксесоари.