Днес ще ти разкажем една история...

Имало едно време една красива самодива, наречена Лила. Тя живеела в магична гора и събирала билки, от които правела отвари.

Един ден, докато се разхождала сред чудни дървета и омайни цветя, Лила забелязала млад юнак да си почива на сянка. Той й разказал, че идва от много далеч и e уморен от дългия път. В този миг Лила направила еликсир от вълшебни лилави билки и с магия го превърнала в бонбонче. Тя дала бонбончето на момъка и погалила неговото стомахче. Щом юнакът опитал бонбончето, той мигом се почувствал по-добре.

Момъкът попитал какво е това бонбонче с вълешбни сили, а тя му отвърнала, че това е лилавото Лукче Гали стомахче. Юнакът се усмихнал, благодарил на Лила и продължил по пътя си.

Тази история е измислена... а може би е истинска. Едно е сигурно – бонбончетата на Лила са тук и днес и носят името лилави Лукчета Гали стомахче.

Най-новият член на семейството на билковите бонбони Лукчета гали стомахчето с натурални масла от пет лилави билки: див джоджен, риган, лавандула, розмарин и мащерка.

 

Вдъхновено от легендите, лилавото Лукче е вкусно и симпатично бонбонче. С него можеш да погалиш своето стомахче, когато се сърди, или просто да му предоставиш истинска наслада.

А кой знае... може би самодивата Лила съществува някъде там и сега ти се усмихва и ти казва: „Погали стомахче с Лукче”.

Открий новите лилави Лукчета Гали стомахче на sladkoe.bg и в магазина до теб.