В съвременната кухня, където иновациите дават всичко от себе си в името на добрите ястия, Bonduelle въвежда кулинарна революция, която обещава да трансформира начина, по който преживяваме храната – Bonduelle Vapeur. Технологията Vapeur е нещо много повече от поредния метод на консервиране, това е пътуване в свят, в който свежестта, вкусът и устойчивостта се сливат, за да предефинират нашите кулинарни преживявания.

Технологията Bonduelle Vapeur е празник на щедростта на природата, независимо от сезона и прилив на свежест на нашата трапеза, независимо от повода. Като впряга силата на парата, този революционен подход запазва живите цветове, текстура и хранителната стойност на зеленчуците и бобовите растения. За всеки любител кулинар, това е предизвикателство което си струва да опита без да губи време и усилия.

Симфония от вкусове:

Представете си, че се наслаждавате на чиния с перфектно приготвени зеленчуци, където всяка хапка е изпълнена с естествената свежест на съставките. С Bonduelle Vapeur деликатните вкусове се запазват, създавайки симфония за вашите вкусови рецептори, която надхвърля обикновените кулинарни изживявания.

Съвършенна добавка към ежедневните ястия:

От бързи вечери през делничните дни до сложни кулинарни празници през уикенда, технологията Vapeur позволява да издигнете кулинарните си творения в съвършен продукт без допълнително усилие. Преоткрийте радостта от готвенето с технология, която гарантира, че вашите ястия са не само вкусни, но и пълни с хранителни вещества.

Устойчив кулинарен избор:

В един свят, който все повече осъзнава екологичния си отпечатък, Bonduelle Vapeur успешно защитава устойчивия кулинарен избор. С технологията си, базирана на водна пара, тя намалява въздействието на готварския процес върху околната среда, предлагайки безпроблемно удоволствие за тези, които ценят както вкуса, така и екологичния избор.

Bonduelle доказва своя ангажимент към устойчивостта и с кампаниите си за външна реклама – от ноември 2023 г. те вече са зелени и рециклируеми.

„Технологията Bonduelle Vapeur не е просто метод за готвене“, казва Цветан Вълчев, Key Account Manager, Bonduellе. „Това е кулинарна революция, която ни кани да преосмислим начина, по който подхождаме към храната. Това е бърза и лесно достъпна свежест, тържество на вкусове и ангажимент за по-устойчиво и вкусно кулинарно бъдеще“, допълва той.

Пригответе се да се впуснете в гастрономическо пътешествие, където иновациите срещат удоволствието!