Представете си обичайната за всяка жена картинка: сутрин сменяте чантата и винаги остава нещо, което не сте преместили. И в последствие то се оказва най-важният и нужен за вашето оцеляване през деня предмет или вещ: ключове, портфейл, кредитна картавсъщност всяко нещо в една дамска чанта е важно.

Другата обичайна гледка, на която мъжете не спират да се „любуват” и да се забавляват е жена, която бърка в чантата си, с цел да намери червилото. Процесът може да продължи доста дълго, затова несъмнено трябва да се въоръжите с голяма доза търпение.

А всъщност, защо трябва да преживяваме едни и същи несгоди всеки ден? Можем просто да се наслаждаваме на удоволствието да бъдем жени. Как? Кенгуру Кийпър предлага разрешение на всички проблеми, които вълнуват нежния пол, относно дамската чанта.

Кенгуру Кийпър е изключителен органайзер за дамска чанта, в който можете да подредите над 70 предмета.  В него много лесно и бързо ще поставите всичко, за което досега е нямало място в чантата ви: телефони, очила, гримове, ключове, кредитни карти, дори разхладителна напитка и чадър.

Ако се нуждаете от повече място в средата на чантата си, можете да обърнете Кенгуру кийпър с джобовете навън. Така ще имате място за тоалетна чантичка, тефтери и други по-едри вещи.
И това, разбира се не е всичко. Научите още, за това как да сложите край на хаоса в дамската си чанта тук.