Замисляли ли сте се какво търсите в перфектния балсам за устни? За нас със сигурност е да ни създаде усещането за лекота, плътност и да поддържа устните ни подхранени през целия ден

Перфектния балсам има интензивен цвят и прекрасен блясък, усещаме го като нежна, копринена прегръдка върху устните. Точно това ги прави неустоимо меки и сочни, без неприятното лепкаво усещане.

Ако това описание отговаря и на вашата дефиниция за перфектен балсам, можем смело да ви кажем, че го открихме във Fat Oil Slick Click от NYX Professional Makeup.

Този иновативен продукт обещава не само да придаде красив блясък на устните, но и да ги поддържа хидратирани и подхранени през целия ден.

Гланцът за устни Fat Oil Slick Click е най-новият продукт от семейството на Fat Oil, който се предлага в удобна опаковка и се комбинира уникално добре със Slim Lip молив за устни и Fat Oil Lip Drip.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА FAT OIL SLICK CLICK?

Fat Oil Slick Click е балсам за устни в 8 страхотни нюанса, който идва в уникална опаковка с щракване, предоставяща точното количество продукт с всеки клик. Тази функция не само улеснява нанасянето, но и предпазва от излишно разхищение на продукта.

Формулата му е обогатена с масла от авокадо, червена боровинка и малина, които осигуряват 12-часова хидратация* и защита за устните.

Ежедневната употреба на червила и гланцове може често да изсуши и раздразни устните ни. Fat Oil Slick Click предлага решение на този проблем с интензивната си хидратация*, която прави устните меки и гладки.

Освен това, формулата му е лека и надграждаща се, което означава, че можем да контролирате интензивността на цвета и блясъка според предпочитанията ни.

КЛИКНЕТЕ ЗА СОЧНИ УСТНИ

Останахме изключително впечатлени, след като изпробвахме Fat Oil Slick Click. С едно кликване и лесно нанасяне, устните ни са мигновено гладки и блестящи, без лепкавото усещане, което обикновено съпътства гланцовете. Цветовете са красиви и подходящи за всякакви тонове на кожата, а усещането върху устните е леко и приятно.

Най-голямото предимство на този продукт е неговата хидратация. Дори след часове на носене, устните ни остават меки и подхранени, без никакво чувство на сухота. Това го прави идеален за ежедневна употреба през всеки сезон на годината.

Най-големите предимства на Oil Slick Click са:

  • Хидратацията: Маслата от авокадо, червена боровинка и малина осигуряват дълготрайна хидратация* и подхранване за пълна грижа.
  • Удобната опаковка: С щракващата опаковка получаваме точното количество продукт всеки път.
  • Лесно нанасяне: Без лепкавост и с леко усещане върху устните.
  • Веган** формула: Без съставки от животински произход.
  • Разнообразие от нюанси: 8 прекрасни нюанса, които ласкаят всякакви тонове на кожата.

 

НАШИТЕ ТРИКОВЕ ЗА ГРИЖА ЗА УСТНИТЕ

За да постигнете ефекта на „двоен гланц“, използвайте Fat Oil Slick Click в комбинация с молив Slim Lip и гланц за устни Fat Oil Lip Drip.
Нанесете молива за контур, след това гланца Slick Click и завършете с Lip Drip за допълнителен блясък.

 

Fat Oil Slick Click и Fat Oil Lip Drip са идеалното дуо за грижа за устните!

Това е перфектният избор за всяка жена, която търси хидратация, цвят и пълна грижа за устните си. Този продукт не само ще подобри външния вид на устните ви, но и ще ги поддържа здрави и подхранени през целия ден.

Кликнете и се насладете на сочни, хидратирани устни с Fat Oil Slick Click!

*Инструментален тест
**Без съставки или странични продукти от животински произход