Здраве му е нужно на човек, за да се радва на живота.
По чаша здраве и енергия може да изпива всяка сутрин, за да събужда тялото си и да настройва сетивата си за хубавото в деня. И ако си мислите, че това е трудно и скъпо, имаме няколко доказателства, че не е така.

Здравето и енергията могат да са съвсем наблизо – в хладилника.

Растителните напитки CARPOS от OLYMPUS са направени от бадеми, лешници и овес. Те са единствените, които имат в асортимента си и шамфъстък. Не сте ли опитвали? Значи е време!


Как се прави напитка от ядки и зърна винаги е било интересно и любопитно. Уж малки, побират се в шепа, а могат да напълнят чаша, че дори и бутилка.

Всъщност ядките и зърната за напитките се добиват от специално подбрани градини и полета. Ядките се изпичат, което подсилва аромата им, а вкусът става още по-наситен. Заради уникалната технология на изпичане, която от OLYMPUS прилагат, е необходимо напитката да се съхранява в хладилник. Така тя остава много по-ароматна, а и запазва полезните вещества.

Ядките са полезни. Това е факт, който знаят и малки, и големи. А да не забравяме, че пролетта е един от най-подходящите сезони да си осигурим повече свежест и качество в живота си. Сезон като обещание - каквото посеем, това ще пожънем. И всяка грижа за тялото и доброто ни настроение е вложение, което ще ни се върне многократно. Не пропускайте ценното време на пролетта и възможността всяка идея да се превърне в реалност. Чаша растителна напитка CARPOS от OLYMPUS за закуска или като добавка в кафето засища и добавя много вкус и аромат към деня ни.

Казват, че всичко вкусно е вредно. Е, тук това правило не важи. Напитките са с ниско съдържание на калории и мазнини, но с много растителен протеин. Какво значи това?

Ако тренирате и се грижите за формата и здравето на тялото си, знаете колко е важен протеинът за мускулите. Растителните протеини дават чистота на тялото, добър тонус и визия. Усилен труд, постоянство, сън – всички тези простички, но често пренебрегвани неща правят така, че да изглеждаме добре. Чаша растителна напитка е като шлифовката на диаманта.

Растителните напитки са без глутен, което ги прави подходящи за хора със специфичен режим на хранене. Могат спокойно да стоят в хладилника ви и ако сте веган или вегетарианец.

Не е задължително да сте такива обаче, за да виждате всички цветове, с които идва пролетта. Въздухът е наситен с ароматите на цъфтящи дървета, зюмбюли, лалета, нарциси и теменужки. Нека оставим обаче тези упойващи миризми на природата. Когато си сипваме напитка в чаша, е важно тя да е с добра хранителна стойност и полезна за здравето. Растителните напитки на CARPOS са натурални и вкусни. Точно за онези моменти, когато ни се хапва или пийва нещо, но все още се чудим.Защото те са като мляко, но с фибри, от ядки и подходящи за пости. Комбинация, която събира от всичко – най-доброто.

А най-доброто е това, което винаги трябва да даваме на себе си, Защото най-важният проект, по който някога ще работим, сме самите ние.

Снимка: iStock