За да отпразнува откриването на най-големия си магазин в България, на 28 юни в 11 ч., H&M ще подари на първите 100 фешънисти на опашката карти-ваучер по 20 лв. Специални подаръци ще очакват всички клиенти на касите на магазина.

В четвъртък най-нетърпеливите ще могат да пазаруват в компанията на Алекс Раева, Сантра и Радина Кърджилова. Като едни от най-големите фенове на шведската марка у нас, звездите също ще се впуснат във вълнуващ шопинг. За доброто настроение на посетителите пък ще допринесе сетът на DJ Dani.

От 28 юни до 1 юли включително всички читатели на списание ELLE, закупили юнския брой на изданието, ще могат да се възползват от специална промоция – намаление от 10 лв. при сметка от минимум 50 лв. Няколко дни по-късно – на 2 юли, най-известната модна блогърка у нас – Frichic, ще бъде в магазина за специална стайлинг сесия. Между 17 ч. и 20 ч. тя ще представи своя селекция от линията H&M Trend и ще даде лични съвети на дамите относно последните модни тенденции.

Разположен на 2500 кв. м. и 2 нива, магазинът на H&M в Сердика Център ще бъде най-големият у нас до момента. В него модните фенове ще намерят най-актуалните предложения от Trend линията на H&M, както и колекциите Modern Classic, H&M Man, H&M Kids, Divided, Underwear. Магазинът ще бъде отворен за посетители всеки ден от 10 до 22 ч.