JobTiger e организатор на най-големия кариерен форум в България с над 150 фирми участници и близо 15 000 посетители. Заради епидемичната обстановка в страната тази година „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе виртуално на 24, 25 и 26 март. 

"Не можем да прогнозираме как и в каква насока ще се промени епидемичната обстановка в следващите дни и месеци до настъпването на лятото, а здравето на нашите клиенти и младите хора, които очакваме на форума, са първостепенен приоритет. От друга страна „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, е форум, който служи за запълване на работните позиции през пролетта и летните стажантски програми, което обезсмисля провеждането му след месец май", обясняват организаторите и допълват: 

"JobTiger винаги в своите над 19 години работа е бил отговорен към своите клиенти и се е стремял да доставя качествено обслужване и най-висока добавена стойност на своите партньори. Затова решихме, вместо форумът просто да пропадне, да го заменим с виртуален"

За повече информация следете jobtiger.tv