Тази сутрин се събудих рано и си казах – „Защо да не отида на фитнес.“ И... не отидох! Аз съм една от онези хиляди несъвършени жени, които месечно дават куп пари за спортна карта, която после никога не използват. Но надеждата остава. До следващия месец, когато отново си казвам „От утре започвам...“.

Вместо това си правя късо и силно кафе. Любимите ми чаши – стъклени двустенни. Защото малките къдрокоси чудовища, които в момента спят като ангели в детската си стая, ще се събудят всеки момент с вик „Мамооооо...“. И аз съм наясно, че пак ще пия кафето си ултра горещо, набързо, на крак. За да не си изгоря пръстите и да не покапя в бързане любимите им пижами на Елза и Анна, супер много ми помага фактът, че стените на чашите са двойни. Защото дори да съм супер майка, всъщност имам обикновени човешки пръсти, които не само не умеят да правят заледяваща магия, а преди често парех с горещата чаша кафе. 

За всеки 10 лв. сметка в BILLA получавате 1 точка. С 5 точки цената за две стъклени двустенни чаши Vivo от 80 мл е 11.99 лв., вместо 37.99 лв.

Спестени 26 лв. – които мога да инвестирам в... карта за фитнес. Не, дори не си го помислих! Но, да не се лъжем, бутилка вино винаги е добра идея.   

Обличане, миене на зъби, 46 пъти „Мамо, ще ме вземеш ли първа?“, детска градина, пътуване до офиса и гмуркане в работното ежедневие, напрежение, бързане... 

Вечер сякаш връщам действителността си с копчето на дистанционното – прибиране вкъщи, детска градина, пазар, готвене, игри, кикот и събаряне на играчки, сгъване на пране, вечеря, душ, приказки за лека нощ и най-сладкият звук – равномерно дишане и пеперудено потрепване на детски мигли.

Боже, каква дълга седмица, си мисля, докато премествам квадратчето на календара. Време е само за едно. Помните ли виното, купено със спестените 26 лв.? Сега ще го отворя.

Срещу 5 събрани точки от сметката в BILLA може да получите комплект от две чаши за червено или за бяло вино само за 9,99 лв. Изработени са от висококачествeно кристално стъкло.

Спокойно мога да ги сложа в миялната след това и просто да натисна копчето. Защото, когато съм изморена, искам топла вана и етерични масла, не пълна мивка със съдове и полепнали мазнини.

Обожавам женските приказки на следобеден чай с приятелки. Моментът, в който релаксирам истински, макар Радостина да разказва за поредния си семеен скандал с Митко, а Силвето да ръси зловещи китайски проклятия срещу онзи на паркинга, който е ожулил колата й. 
Кухнята ми е модерна, но аз съм от онези несъвършени жени, които имат 20 буркана с билки и знаят за какво е полезна всяка от тях. Мога да запаря чай в чайника от боросиликатно стъкло (ваш е срещу 39,99 лв. и 5 точки от BILLA) и с този чай да излекувам както най-тежката любовна мъка, така и най-обикновен махмурлук. Чаят не изстива, защото в чашите ми има друга магия – между стъклените слоеве има въздух, заради който топлите напитки остават топли за дълго време.


Двете стъклени двустенни чаши с вместимост 350 мл може да получите срещу 19.99 и 5 точки от
BILLA.

Говорим си с часове, отпивайки от топлата напитка. Или поне докато децата ни не се скарат коя да бъде Елза и коя Анна. Опитваме се да ги успокоим, но да си с дълга плитка и да владееш магии е толкова важно, когато си на 5 г. Не ни се получава винаги. Все пак, макар да имаме съвършените стъклени чаши, ние сме едни несъвършени жени, които готвят, пият и се забавляват! Също като теб.

 

* Всички стъклени чаши с марка Vivo може да получите на промоционални цени срещу бонус точки в периода 18.01-14. 03.2018 г. в магазини BILLA.