Какво могат да включват дневниците на една щастливо готвеща жена? Храна, рецепти, идеи, трикове? На прав път сте! Преди всичко трябва да се отбележи, че жената също изпитва любов и неочаквано за мъжа - и тя минава през стомаха. Обаче има една малка подробност, която различава дамите от господата – никоя уважаваща себе си жена не чака мъжът да й сготви. И знаете ли защо? Защото е щастлива, когато готви и готви, защото е щастлива. Това никога не би се случило, на който и да е мъж.

В случай, че имате и малко съмнение, че една жена може да е щастлива, докато готви и да готви, защото е щастлива, ви предлагаме да продължите да четете. Е, със сигурност няма да ви спечелим с гола снимка на Брад Пит или да ви съобщим, че Нора Недкова ще се кандидатира за президент, но по-долу ще има щастие и... готвене.

Първо правило: Каните най-близките си приятелки

Готвенето с приятелки винаги е забавно и никога скучно. Всяка от тях добавя своята подправка в ястието – смях, забава, сълзи, щастие, неочакван разказ за бившия...

Второ правило: Пускате си парчето "Banana Pancakes" на Jack Johnson

Независимо дали ще правите палачинки или не, музиката е съпътстващ фактор при готвенето, който ще поддържа настроението пиперливо.

Трето правило: Избирате подходяща рецепта

Това е една от важните съставки за щастливо готвещата жена. Направете го с удоволствие с новия брой на списание BILLA Кулинариум, коeто е №1 в България, защото е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г., според направено проучване от BluePoint през януари 2018 г.

Четвърто правило: Сипвате си вино

Женските сбирки си имат закони, а първият и най-важен гласи - никога не сядайте на маса без вино!

Пето правило: Пазарувате от най-близката BILLA

За щастливо готвещи жени пазаруването трябва да е бързо, лесно и, разбира се, с талони за отстъпка. Така удоволствието е по-голямо. Просто сме убедени и го знаем от опит. На страниците на списание BILLA Кулинариум, което може да купите от всеки BILLA магазин само за 0,99 лв. с BILLA Card, има талони за отстъпка за над 50 лв.

Шесто правило: Всички се включват в готвенето

Това е закон при сбирките с приятелки – една ще измие зеленчуците, друга ще ги нареже, трета ще запечата месото на тиган, четвърта ще включи фурната. И докато изпиете третата бутилка вино, ястието ще е готово.

Седмо правило: Щастието и вкусната храна водят до преяждане

Това не е правило, а констатация. Щастлива констатация! Защото комбинацията приятелки+вино+ храна+сладки приказки води до една щастливо готвеща и преяла жена.