Добрите родители понякога не изпълняват желанията на децата си. Да, да, звучи странно, но е така.

Знаем, че никой родител не се усмихва при мисълта детето му да се разплаче. Знаем, че повечето дори се ужасяват от сцената на малчуган, който се тръшка в магазина заради играчка. Но също така знаем, че добрите родители, освен приятели, трябва да са и верният навигатор в морето от изкушения, които предизвикват детските сетива. 

Затова е хубаво, когато ние, възрастните, говорим на децата така, че да ни чуват и разбират. Когато им  показваме света така, че да вървим до, не пред или зад тях. Когато подкрепяме любознателността им и провокираме тяхната смелост.

Добрият пример може да бъде наречен по различни начини. Но той винаги е вдъхновение, доверие и любов.

Добър пример за провокиране на детското любопитство е и новата образователна програма на BILLA - „Невероятните животни“. Тя е насочена към децата на различни възрасти, като представя любопитни факти и насърчава опазването на дивите животни, които са застрашени от изчезване.

И вашето дете ли обожава животни? Колко често сте намирали малко коте на улицата или голям бръмбар на тротоара, а големите детски очи са се обръщали към вас с въпрос "Мамо, може ли да си го вземем вкъщи?".

Да научим детето на грижа и отговорност към животните е вярната крачка към възпитаването на любов. А това изисква познание. 

Кампанията със стикери за животните на BILLA e иновативен и завладяващ начин, чрез който те могат да научат интересни факти за невероятни животни по целия свят.

Как може да зарадвате детето си:

  • 160 стикера и временни татуировки (80 за образователния глобус и 80 за паспорта)
  • Паспорт за стикери с кратка информация за конкретен животински представител
  • 3D образователен глобус, който представя родината на всяко едно животно

Кампанията ще бъде активна от 14 април до 18 май 2022 г. включително или до изчерпване на количествата.

При всяка покупка на стойност 15 лв., реализирана в магазинната мрежа, клиентите получават безплатна опаковка от 4 стикера с изображения на животни.

В някои от опаковките ще има добавена и по една татуировка с изображение от колекцията „Невероятните животни по света“.