Светът на луксозната козметика е още по-ярък, с още по-чувствени ухания и още по-нежна грижа за кожата. И в цялото това богатство, още по-близо до всички нас. В сладък делириум отваряме още една врата към красотата за вас. Тя е само на един клик разстояние - Delirium Exclusive Online.

Не е опасно да се отдадеш на делириум! Не!

Не и когато става дума за едно изцяло ново изживяване в света на красотата, с уникални брандове и услуги. При това всичко се случва онлайн. 

За да се поглезите, не е нужно да напускате комфорта на дома си. Завладяващите аромати и висококачествената козметика сами идват при вас. Направете си чаша от любимото кафе, протегнете кокетно крака в най-слънчевото място на стаята. Само с няколко докосвания на клавиатурата или дисплея попадате в друг свят. 

С всяка поръчка получавате безплатна доставка и подарък - 2 мостри. Кой не обича подаръците? А когато са от изискани марки - още повече!

Красотата в марките

Delitium online предлага световни топ козметични марки като Estée Lauder, Mac, Clinique, Origins, Smashbox, DKNY, Nina Ricci и ексклузивните La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Bobbi Brown, Herrera Confidential by Carolina Herrera, Aveda, Salvatore Ferragamo Tuscan Creations, Dr. Vranjes, Grown Alchemist.

Луксът никога не е бил толкова близо. Елегантни флакони, френдли тубички, гилзи с цвят, които да скриеш в дамската си чанта и да бъдат най-зашеметяващото ти женско оръжие. 

Delitium online е твоето индивидуално изживяване в света на красотата. Лично, уникално и наситено с аромати. Усещаш ли ги във въздуха? 

Уникална като черна роза

Черната роза е рядко и красиво цвете. То вдъхва увереност и ентусиазъм, символизирайки раждането на една нова ера на надежда и наслада.

Всички имаме нужда от ново начало.
Всички имаме нужда от пътешествия.
Нека това пътуване в делириума е към неизследвани досега територии… 

Също като своя символ DELIRIUM означава страст, мистерия и високи очаквания. Електронният магазин ви гарантира уникално, луксозно виртуално пазаруване

Една чаша лукс, моля!

Луксът и уникалността на Delirium Exclusive Beauty Boutiques са представени и в изискания интериорен дизайн на реалните магазини. Първият DELIRIUM бутик отвори врати в Serdika Center през март 2019. А от септември 2020 новото, луксозно шопинг изживяване е факт и в Paradise Center.

Откога в очите ви не са играли пламъчета, както това често се случва в зениците на дете? Единственото нужно е да не спирате желанието си. Именно то ни кара да сияем. 

В новите ултрамодерни магазини, в рая на топ бюти брандовете и луксозни изживявания, любителите на красотата могат да се потопят в неповторимо 5-звездно обслужване от висококвалифицираните експерти. 

Има бар за услуги, където приветстват всеки да се настани удобно, да се наслади на чаша кафе или чай и на невероятното обслужване от експертите... 

Да, можем да ви разказваме още дълго. Но защо не се отдадете на удовлствието сами да посетите Delirium Exclusive Online?

Ще се осмелите ли да се потопите в лукса?