Когато някой каже „Скучно ми е!“, бягам далече от него. Може да е заразно. Скуката не оставя белези като шарката. По-лошо е. Вреди ти цял живот. Връщането от ваканция след края на лятото може да е всичко друго, но не е скучно. Затова просто се отдалечете на една чаша кафе разстояние от колегите, които непрекъснато се оплакват, че отпуската е приключила, че сега ще стане студено, кално и дъждовно...

Бъдете лавандулово момиче – спокойно, усмихнато и балансирано! Всяка жена го заслужава, поне веднъж в живота си.

Живеейки забързан градски живот, имаме склонността да препланираме всичко – работата, семейството, приятелите... Затова в началото на есента просто си дайте едно обещание – забавете малко. Бъдете лавандуловото момиче, което вместо да препуска през живота, го изпива бавно и на малки таблетки. А комбинацията мента, глог и валериан заменя с Бланд. Защото в него има лавандула, ашваганда и маточина.  

Искате да се наслаждавате на всеки миг със семейството си, но когато децата се приберат от село, ангажират цялото ви внимание? Това е толкова... прекрасно! Защото дори да е монотонно и понякога досадно, лавандуловото момиче ще открие интересното и личното във всеки един от тези моменти. Ще им се наслади и дори ще си направи селфи с тях.

Когато детето не спира да скача по дивана, вместо да се приготвя за училище, лавандуловото момиче не заплашва с полиция или Торбалан. То си поема дълбоко въздух, дава 5 минути, в които да постави границата, след което заявява с твърд глас намеренията си и ги случва.

Лавандуловото момиче лесно заменя фунийката сладолед с пликче печени кестени. И заедно с колежката си бързичко казва „Обичам това!“. А можеше да се оплаква и да киселее, че фризерите с ледена сладост изчезват. Но не и лавандуловото момиче. То ще намери красота и вкус във всеки сезон. Ще открие спокойствието в една таблетка Бланд, която действа благоприятно на всички аспекти, свързани със справянето със стрес и безпокойство.

 

Лавандуловото момиче се сприятелява с безсилието и умората, вместо да се притеснява как ще се справи с тях.

Лавандуловото момиче не плаче в тоалетната, защото шефът му е вдигнал скандал, а се справя успешно със стреса.

Лавандуловото момиче не мрънка, че има много работа, а се научава да подрежда приоритетите си, да делегира права и да казва „Не“.

Лавандуловото момиче не се оплаква, че вали, а използва повода, за да си купи нови гумени ботуши.

Изживей го този живот – спокойно и без стрес!