Случвало се е на всяка жена – да се погледне дълго в огледалото и да си зададе въпроса „Личат ли ми годините?“. Възрастта отдавна е само цифра, но е факт, че през последните години всяка жена търси формулата, която ще й позволида задържи младежкия си вид за по-дълго, а продуктите, които могат да се открият на пазара в категорията грижа за кожата стават все повече и все по-разнообразни.

Много се говори и за правилната рутина – правилното количество продукти, използвани в точния ред, за да дадат максимални резултати. Резултати, които всяка жена трепетно очаква да види в огледалото и да сподели с приятелки.

Вдъхновени от най-мощната си гама грижа за кожата досега, AVON поканиха 5 смели жени на вълнуващо приключение – ексклузивен тест на продуктите им от серията Anew Power, който да покаже дали наистина е възможно подобрение в кожата само за 7 дни, каквото е обещанието на бранда.

ANEW Power подпомага обновяването на милиони кожни клетки, за да подобри здравината, еластичността и хидратацията на кожата.

Създаден съвместно с дерматолози и учени, иновативният крем Anew Power може да се похвали с най-високата концентрация на нашата наградена патентована Protinol Technology™, която помага за възстановяването както на колаген 1, така и на колаген 3, като ги доближава до оптималното съотношение в бебешката кожа.

Кремът е подходящ да се използва сутрин и вечер и с гордост се присъединява към семейството нa продуктите за грижа за кожата ANEW Power, заедно с най-високо оценените и награждавани ANEW Power серум и ANEW Power околоочен крем – и двата сега също с 10 пъти повече Protinol™ и ниацинамид.

Когато се използват заедно, триото помага да се възстановят години загуба на колаген само за 7 дни за драматично по-силна, по-стегната кожа, с изгладена, озарена зона около очите.

Експериментът, наречен „Великолепните 5“ започва с анализ със специална машина VISIA, която дава подробна картина за състоянието на кожата в повече от 5 категории, сред които хидратация, фини бръчки, текстура, фотоувреждане. Следват 7 дни, в които участничките в това документално риалити използват продуктите от серията Anew Power – крем за лице, серум и околоочен крем, записвайки целия процес в кратки любителски видеа. Дамите имат възможността и да се срещнат със специални ментори на програмата – трима популярни инфлуенсъри. Това са Ивана Динева, която споделя за своя опит в социалните мрежи, професионалният гримьор Кирил Гуцов, който разказва повече за връзката между грима и грижата за кожата и Хриси Парова, която се погрижи да даде най-адекватните съвети за това как да поддържаме във форма не само лицето си, но и цялото си тяло. На финала на седмицата, момичетата се подлагат на нов тест с машината VISIA, за да се определи какви резултати са постигнати и какво е подобрението, благодарение на продуктите на AVON.

Може да гледате цялото приключение в YouTube канала на AVON България - https://www.youtube.com/AvonChannelBG, за да разберете крайните резултати от този вълнуващ експеримент, както и откровените коментари и мнението на момичетата, които първи опитаха новите продукти от серията Anew Power.