Акнето е упорито. По-упорито дори от упорита жена. Но когато жена и акне застанат в битка, със сигурност ще спечели жената, избрала правилните продукти. И това ще бъде поредната добра новина за красотата. 

1. Добрата новина – появата на пъпки все някога ще свърши
Но въпреки това... – акнето не касае само хора в пубертета.

2. Добрата новина – хубавата кожа изисква грижи, постоянство и време и има наистина добри продукти, които могат да се погрижат за нея.
Но въпреки това... – ако полагате прекомерно много грижи, може да пресушите или да стимулирате кожата да произвежда още повече себум. Правилната грижа се определя от степента на акнето и вида на лечението.

3. Добрата новина – лъщенето при мазна кожа може лесно да се отстрани с Eucerin® DERMOPURE - 8-часов матиращ флуид за лице, за кожа склонна към акне.
Но въпреки това... – ако забравите да го използвате, ще трябва да сложите фото филтър на селфито си. 

4. Добрата новина – почиствайки лицето си с измиващ гел за лице, за кожа склонна към акне, ще свалите излишния себум,  грима и замърсяванията.
Но въпреки това... – гелът не сваля умората от врата, раменете и краката, били цял ден на високи токчета.

5. Добрата новина – има продукти, подходящи и за нощна грижа за кожа, склонна към акне, така че може да атакувате проблема дори докато спите (Eucerin®DERMOPURE Обновяваща грижа).
Но въпреки това... – не може просто да се приберете след купон, да сложите крема и да разчитате, че ще подейства. Почистването на лицето преди това е задължително, колкото и да сте изморени.

6. Добрата новина – когато все пак сте много изморени за поредица от почистващи стъпки за лице, използвайте Eucerin® DERMOPURE Мицеларен разтвор за лице, за кожа склонна към акне. Той улавя като магнит замърсяванията и грима.
Но въпреки това... – добро почистване на кожата е първата стъпка към решаването на проблема акне.