PETITE + MOD = Христиана Петкова. Момичето, което те зарежда с любов&много положителна емоция и те кара да се чувстваш по-красив. Блогър на PETITE MOD.net и стилист в bTV, и за всички нейни мечти... Четете повече на www.petitmod.net


“I Have a Dream…” С това започва твоя блог. За какво мечтаеш?
Това го бях забравила (смее се). Но се оказа, че каквото си напишеш на хартия или просто някъде, то се случва. Ето, вече работя в телевизия и правя това, което съм си пожелала. Въпреки че работата в тв ограничава малко или много. Тук следваш една линия, която можеш леко да трансформираш, без да променяш изцяло. Тук има правила, които трябва да се спазват.


Що се отнася до блога, не мечтая за нещо грандиозно. Правя всичко за удоволствие и се надявам това да се усеща от хората, които го следят. Не мога да скрия, че изпитвам истинско удовлетворение, когато получа предложение за съвместно сътрудничество. Тогава виждаш, че си интересен и за един друг тип хора. Но не крия, че искам да се развивам в областта на модата и стайлинга. Има много какво да уча!

В какво се състои емоцията на твоето ежедневие?
Всеки ден е различен. Всеки ден носи своята емоция. Един ден ти носи адреналина от добре свършената работа, друг пък е обграден от сивота. В крайна сметка това е животът, нали така. Но иначе всичко ми носи наслада. Красотата на природата, цветята, хората, които обичам. А модата съпровожда всичко това!

Казваш, че когато човек се стреми към съвършенство, самият той се усъвършенства. В какво и с какво стана по-добра?
С времето разбрах, че съвършенство не съществува. Израстването и надграждането те градят като личност. Но мисля, че станах по-смела с времето, а и с възрастта. Надявам се по-добра в работата и още по-отговорна.

Новото ти попълнение в блога е „В гардероба на...“ – а какво има в твоя?
Новото попълнение в блога е една невероятна случайност, която не съм си и представяла, че може да се случи. Видях се с един много красив мъж във фризьорския салон (явно съм направила впечатление с лилавата си коса). След няколко дни ме намери във facebook и просто ми предложи тази идея за рубрика. А аз не можех да повярвам, че някой ми предлага нещо за блога, безрезервно. В днешно време това рядко с случва. Приех всичко с много любов и вдъхновение, трансформирах идеята му, тъй като неговото виждане беше много по-сериозно и изискваше и ресурс, който на този етап нямаше как да си позволя. И така. До днес.
А в моя гардероб има основно дънки и панталони. Бели тениски, ризи, маратонки и много цвят.

Любимят ти outfit за тови сезон?
Сега като се замисля, нямам любима комбинация. Не се привързвам към конкретен аутфит, който да нося постоянно. Иначе бих заложила на пола с ретро дължина, обсипана с цветя, тишърт и кецове (или маратонки).

Какво е твоето стайлинг предложение за читателите на LET’S TALK ABOUT FASHION?
Стайлинг предложения много, но те неминуемо трябва да бъдат съобразени е предпочитанията и личния стил на всеки един. Иначе аз бих препоръчала – гащеризон, кецове, тишърт, слънчеви очила и усмивка за завършек за визията ;)