Начинът на живот, стресът, ако щете козметиката и времето, което отделяме за външния си вид, храненето и активностите, оказват голямо влияние върху това на колко години изглеждаме. И докато за обикновената жена бръчките не са от съществено значение за кариерата й, на дамите от червения килим несъвършенствата на времето се гледат под лупа. Решихме да проверим и сравним как изглеждат дамите на една и съща възраст. Вие също може да се включите като гласувате в нашите анкети, както и с коментар под тях.

 

Дженифър Лопес и Катрин-Зита Джоунс

И двете са родени през 1969 година, което означава, че и двете са на 44 години. Дали времето е била по-безмилостно към една от тях? Да, и ние смятаме, че това е Катрин Зита-Джоунс. А вие?

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас си почиват един от друг>>
 

Дрю Баримор и Чарлийз Терон

И двете са родени през 1975 година. И двете дами са на 38 години, но коя от тях има повече бръчки? Обемната коса, а и може би самият й цвят правят Дрю малко по-стара, отколкото всъщност е, не мислите ли?

 

Къщата, в която Дрю Баримор се омъжи>>

Гери Халиуел и Гуинет Полтроу

И двете са родени през 1972. Звездните дами са на 41 години. За Гери не знам как се храни, но Гуинет е страшен почитател на здравословната храна и спорта. И може би и личи?

 

Гуинет Полтроу – за остаряването и тайното похапване>>