Трябва да си призная, че преди да отида на процедурата бях изпълнена с противоречиви очаквания. Пробвала съм и други, които обещават безупречно почистване на лицето и най-вече на черните точки не с ръчна намеса, а с апарат, и резултатите не са били от тези, за които си заслужава да се пише. Та, щом в момента пиша, значи...

HydraFacial
Процедурата има малко претенциозно наименование, като всички нови, но пък съм сигурна, че то ще се открои и запомни, защото резултатите ще говорят сами. Всъщност името идва от апарата, който се използва и включва три компонента - ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум.

Апаратът...Като за начало искам да отбележа, че процедурата бие всички останали по-продължителност – между 20 и 30 минути. Ще попитате защо? За сравнение ще припомня, че при ръчното почистване на черни точки, само за да се отворят порите трябва да стоите поне 15 минути на пара...

Експеримент: LadyZone редактор изпробва звездни процедури>>
 

Започва се с нежно почистване на кожата от грим и наслоявания, след което се прави ексфолиация – отстраняване на мъртвите кожни клетки със специална повърхностна спираловидна дюза с ефект на вакуум. Тя помага за изглаждане на кожата, премахване на пигментацията и обновяванена епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

Нека детайлното обяснение не ви плаши – болка няма!

Следва още една сложна думичка, която обаче върши главните чудеса в историята – екстракцията. Това всъщност е дълбокото почистване, което премахва комедоните. Само че този път се използва друга дюза на апарата в комбинация с подходящ серум - Beta-HD. Сред съставките на серума Beta-HD са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, и калиев хидроксид, който мекотява горния слой на кожата и го прави лесен за обработка.Серумът регулира отделянето на себум от кожата, има противовъзпалително и антибактериално действие.

Експериментирай и влез под собствената си кожа>>