Наситен цвят, невероятен комфорт, искрящ блясък. Искаш всичко това за устните си? Astor представя Soft Sensation Lipcolor Butter. Предлагайки цвета и устойчивостта на червило, овлажняването на балсам за устни и блясъка на гланц, това е всичко в едно за устни в най-удобния формат. Ще ви накара да се разтопите по него!

Хайди Клум, артистичният директор на Astor и лице на марката, обожава това ново мултифункционално чудо. Тя казва: „Най-сетне, няма нужда да избирам между червило, балсам и гланц - Soft Sensation Lipcolor Butter от Astor е всичко това! Едно нанасяме мигновено ми дава супер-блестящ цвят, който се грижи за устните ми. Не бих могла да искам повече.”

Наситено овлажняване
Ако мечтаеш за хидратирани, копринено меки устни – новото червило видимо подобрява състоянието на устните и тяхната повърхност. Това дълбоко овлажняващо масло за устни хидратира, подобрява комфорта, изглажда и омекотява сухите устни, като незабавно кара устните ти да се чувстват 30% по-овлажнени. И запазват хидратираното чувство до пет часа – уау!

Удивителен цвят
На разположение в 8 красиви модерни нюанса, червилото позволява устните да направят силно и стилно впечатление. Вдъхновена от последните модни дефилета, модната палитра предлага естествени телесни и силни розови нюанси, червени цветове като от червения килим, красиви кафяви тонове.

Лесно, равномерно нанасяне
Да създадеш перфектна форма на устните не може де бъде по-лесно. Soft Sensation Lipcolor Butter идва в удобна опаковка с уникален наклонен връх за лесно и прецизно нанасяне. Точно като обикновено червило, то се появява при завъртане на основата. С едно нанасяне гладкият цвят се плъзва моментално и равномерно, за да придаде пълно и безупречно покритие. И цветът не се разтича и не избледнява, а оставя устните красиво очертани.

В търговската мрежа от юли 2013, цена: 12,59 лв.