Красотата е едно от най-ценните съкровища на всяка жена. За красотата и младостта са изписани купища мъдрости, сентенции и книги, разказващи за тайните на нейното съхранение. Тайни, в които били посветени и българките, прославени от далечни времена с неизменните си хубост и очарование.

Те били вълшебници, които знаели как да забавят шеметния бяг на времето, безмилостно дълбаещо бразди върху лицата им. Оръжието в ръцете се оказало едно единствено мъничко и крехко цвете.

Днес българката продължава борбата с времето и старостта. Днес най-мощното оръжие срещу тях е същото онова крехко и мъничко, но царствено и величествено, красиво и сияещо, нежно и ухаещо на младост и любов, цвете – Нейно Величество Българската Роза. 

Не случайно България е била и продължава да е известна в целия свят като страната на розите – производител на розово масло. Наред със съкровищницата от билково богатство, днес научно усъвършенствани линии от бяла и декоративна козметика, създадени с разкрасяващи и лечебни свойства, в името на Здравето и Красотата, залагат и на безценното присъствие на маслодайната роза.

Такава е и подмладяващата Anti–Age козметична серия ROSA DAMASCENA (от колекцията на Bilka), която плени вниманието ми с включените в състава й, доказано ефективни висококачествени органик розова вода и натурално българско розово масло.

Плени вниманието ми и с още нещо. Кремът за лице с Anti–Age ефект е повече от наслада. Той е вълшебство. Обсебваща страст. Еликсир на младостта. Докосване. Любов. Магия. Зажаднялата ми за нежност и мекота кожа попива с обезумял копнеж милувките на розова роса. Срещу мен е огледалото. Харесва ми. Усмихвам се. Щастлива съм...

Кремът за лице от подмладяващата Anti–Age козметична серия ROSA DAMASCENA е подходящ за нанасяне както в утрото на новия ден, така и в часовете преди сладката омая на нощния сън. 

Днес повече от всякога имаме нужда от средства, с които да спрем или поне да забавим процеса на стареене и да поддържаме красотата си, за да живеем по-здравословен и по-дълъг живот. Повече от всякога имаме нужда да се потопим в уханието и нежността на миналото и безвремието… В онези стари времена...

Те били вълшебници, които знаели как да забавят шеметния бяг на времето, безмилостно дълбаещо бразди върху лицата им. Оръжието в ръцете им се оказало едно единствено мъничко и крехко цвете – ROSA DAMASCENA.