Стремежът към идеална кожа е присъщ на всяка жена. Какво обаче означава това? Според дами на възраст между 20 и 60 години и живеещи на 4 континента, има три универсални критерия, които означават, че сте благословени с такава. Те са гладка повърхност, еднороден цвят и минимум бръчки. Всъщност пътят на светлината в кожата определя дали тя е сияйна или не. От друга страна повърхността на кожата може да е гладка или грапава, тенът – да е еднороден или с пигментация, а кожата в дълбочина - да е прозрачна или потъмняла. Сами се досещате, че ако са налични първите, сте по-близо до „идеала”. Ако разпознавате себе си във вторите – имаме решение за вас.


То се нарича Idealia BB крем, който е най-добрият продукт, с помощта на който да откриете идеалния цвят на вашата кожа. Освен това е с 1-вата технология „Анти-сиво”. Тя гарантира грим за моментална гладкост и блясък – на повърхността. В дълбочина – грижа за кожата. Освен това е с минерални пигменти в розови нюанси и с Комбуча против помътняване на кожата на всички нива. Ако не знаете какво е Комбуча – това е съставка, която променя качествата на кожата. На практика – екстракт от чай, еликсир на младостта – ана, витамини, пробиотици, полифеноли. Комбуча е познат и използван от векове в източната медицина и действа безупречно за сияна кожа слой по слой.

Разбира се, няма как без слънцезащита срещу UVB и UVA-лъчите – против пигментация и неравномерен тен. Накратко:

6 действия в 1 грижа:

1.Озарява
2.Хидратира 24 ч.
3.Изглажда бръчки
4.Изравнява повърхността
5.Намалява тъмните петна
6.Защитава от UV-лъчите


Какво означава всичко това – накратко, че Idealia BB крем е идеална комбинация от макиаж и грижа. Освен това има бързо действие и разполага с гама от универсални нюанси, които гарантират безупречно покритие. Плюс е и разработената идеална текстура на крема – съчетава комфорта на крем със свежестта на гел, лесна е за разнасяне и се топи в кожата. Устойчива е на изпотяване и омазняване. За да е още по-хубаво – има перлен екстракт за незабавен блясък, розови пигменти и благодарение на комбинацията от глицерин и хиалуронова кисленина гарантира 24 часа хидратация. За свежия и пристрастяващ аромат на крема е комбинацията от листа от чай, букет от бели цветя и дървесни нотки и мускус.

Ако вече сте убедени, че искате да пробвате – открихте подходящото за вас дуо за цялостно подобряване на качеството и цвета на кожата. Възможностите са


IDEALIA BB + IDEALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ КРЕМ
За цялостно подобряване на качеството и цвета на кожата.
Използвайте Idealia BB сутрин, а вечер - IDEALIA изглаждащ и озаряващ крем.

или

IDEALIA BB + IDEALIA PRO крем-коректор на тъмни петна
За кожа с идеален цвят, без петна.

Нанесете IDEALIA PRO вечер и сутрин под IDEALIA BB.

Формат: туба 40 мл
2 идеални нюанса: светъл и среден
Препоръчителна цена: 39.80 лв.