Свежа, безупречна кожа със здравословен блясък само с един продукт... Ползите на BB крем и покривността на фоньотен... Има ли такъв продукт?

CC Cream от MaxFactor съчетава в себе си най-доброто от фондьотен и продукт за грижа за кожата. Той блести с лека текстура, хидратира, подхранва, има висока покривност и слънцезащитен фактор 10 и е създаден, за да се осмелите да бъдете перфектна.

Той има изключителни хидратиращи и подхранващи свойства благодарение на екстрактите от жожоба, краставица, морски зърнастец и шипка. Леката му, ефирна формула не запушва порите, подходяща е за чувствителна кожа и е обогатена със слънцезащитен фактор 10. Освен това, CCCream от MaxFactor не съдържа мазни съставки и се предлага в 5 нюанса, за да изберете онзи, който ще пасне безупречно на кожата ви и ще я направи да изглежда перфектна.

СС крем – горещата тенденция на 2013
Докато ВВ крема акцентира повече върху добавените ползи от продуктите за грижа за кожата (ВВ е съкращение от beautybalm), CCCream се изкачва една стъпка по-високо, като към всички ползи на ВВ крема добавя и отлично покритие. Самото му име също говори за това - СС идва от colourcorrecting (в превод от английски – корекция на цвета).

CC Cream от MaxFactor е на пазара в 5 нюанса – 40 Fair, 50 Natural, 60 Medium, 75 Tanned и 85 Bronze.