Няма почти нищо, което известните не биха направили в името на вечната младост. Точно по този повод дизайнерката Виктория Бекъм похарчи 1200 британски лири за хидратиращ продукт за лице, за направата, на който е използвана собствената й кръв. В раздел истории на Инстаграм 44-годишната футболна съпруга разказва на своите последователи за козметиката, която използва. Сред новите й любими марки попада серия против бръчки на д-р Барбара Стърм.

Снимка: Instagram

Виктория посочва, че хидратиращият продукт съдържа собствената й кръв, която действа лечебно на кожата й. „Д-р Барбара Стърм взе от кръвта ми, създавайки лечебни фактори, направени от собствените ми клетки, които действат силно противовъзпалително и регенеративно.“

Снимка: Instagram

След като преспива с маската на лицето, 44-годишната дизайнерка посочва, че усеща кожата си невероятна.

„Супер хидратирана и чиста. И много мека!“

Д-р Барбара Стърм е известна сред звездите със своята „вампирска козметика“, в която използва именно кръв на клиента, за да създаде персонализиран продукт за грижа за кожата. Ако бъде използвана регулярно, козметиката обещава намаляване на възпалението по кожата, засилване на растежа на тъканите и колагена.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това никак не е първата известна дама, която се подлагана процедури за разкрасяване, в които се използва собствената им кръв с цел подмладяване. Преди време риалити звездата Ким Кардашиян сподели с феновете си за вamпирския лифтинг, на който се подложи. Той представлява почти същото - неинвазивна процедура, по време, на която се взема кръв от „пациента”, обогатява се с полезни вещества и се нанася върху зоните, които се нуждаят от подмладяване.

А вие бихте ли пробвали вампирско разкрасяване?