Gabrielle Chanel е най-новият аромат на френската марка. Фините капчици вече разпръснаха своя аромат в лятото на юли, макар официалната премиера на парфюма да е през септември. 

Бяло, по-бяло, Gabrielle...

Chanel са създали някои от най-емблематичните аромати. Едва ли има жена, която не е чувала (и помирисвала) No.5 и Coco Mademoiselle. Това обаче беше преди 15 години. Gabrielle е нещо съвсем ново!

Под златистата капачка на шишенцето с позната форма се крият ухания на портокалови цветчета, тубероза, жасмин, иланг-иланг и мускус.

Ново, различно и технологично

Марката използва Instagram, за да анонсира визията на бутилката. На пръв поглед тя изглежда забележително подобна на класическата на No.5, но всъщност има и разлики. Феновете на аромата със сигурност ще забележат, че Gabrielle е с по-изчистени линии, а та малката черна лентичка на гърлото липсва. 

Гостите на парти в Лондон, с участието на лицето на Cahnel Кристен Стюарт, се пототпиха в едно ароматно пътешествие в света на Gabrielle. Холограмна парфюмна бутилка разпръскваше виртуални бели цветя, които са основата на новия аромат. Деконструирана стъклена бутилка, през която може да ходите и GIF кабина, в която може да се снимате, сякаш изскачате от самата бутилка парфюм бяха сред другите технологични атракции, забавляващи гостите и презентиращи аромата.