Анджелина Джоли винаги е пленявала освен с актьорски талант и с изкусителните си устни. Но в Господарката на злото 2 за тях сякаш има отделена специална роля. Надяваме се да са получили и добър хонорар. Подчертано червени, плътни, контрастиращи на черните й рога и хайлайтъра по острите скули - нямаше как да не се запитаме какво е червилото, което ползва във филма.

Снимка: Getty Images

От MAC Cosmetics разкриха, че червилото, използвано във филма, всъщност е един от емблематичните им матови нюанси. Злодеида в "Господарката на злото 2" всъщност носи дълбокия, наситен, култов нюанс Russian Red, споделят от козметичната марка.

С този цвят зъбите изглеждат перлено бели. А във филма на Анджелина й се налага да се усмихва - в началото насила и по етикет, докато е на вечеря в замъка на принц Филип; в края - от щастие, когато дъщеря й Аврора се омъжва.

За да се подчертае белотата на зъбите, се използват по-студени нюанси. Топлите нямат същия ефект. Тайните на безупречното покритие на устните са две. По тях да се нанася директно с гилзата на червилото. Както и да не се пропускат тънките краища. Там червилото се нанася с четка с конусна глава. 

Снимка: Getty Images