Дръзки, смели и щури! Това са съвременните момичета! Те не се страхуват да изразяват себе си и да показват индивидуалност. Вдъхновени от всички тях, любимката на България Поли Генова и Avon се обединяват в страхотен проект и заедно представят новата линия гримове Avon Mark, на които талантливата изпълнителка е лице.

Ярки цветове, смели комбинации и много увереност са тайната зад тази колекция. Вдъхновението от нея ражда новия хит на Поли Генова – Споделяме едно сърце. Изпълнителката посвещава Sonic на всички момичета, които обичат да изпъкват и да привличат погледите. „Ние вдъхновяваме. Ти твориш“ е предизвикателството, което Поли и Avon Mark отправят към тях!

Разнообразната гама на Avon Mark включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават с дързост и подчертано качество. Цветовата палитра е обогатена, за да включи по-щури и по-дълготрайни нюанси, които да превърнат своята притежателка в истинска звезда!

Безспорният хит е иновативната спирала за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване. В допълнение към това за магнетичен и сияен поглед се грижат кремообразните сенки за очи Avon Mark, които допълват впечатляващата гама продукти за професионални резултати.

„Устните ми казват толкова много, когато използвам червило за обем и създавам впечатляващия омбре ефект, а след това завършвам визията с гланц за устни. Със сигурност блестя и заслепявам!“, казва самата Поли Генова. За да срещне нуждите на българската звезда и на всички вдъхновяващи момичета като нея, Avon Mark създава смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект и нежния гланц за устни Avon Mark Plum It.

За финален завършек, Avon Mark не пропуска и грижата за ръцете! Лакът за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine ви дава свободата да творите, вдъхновени от смелите цветове и най-актуалните тенденции!

Кой каза, че не можете да бъдете различни!? Оставете своята следа!

Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.