Изобщо не е лесно на 48 да изглеждаш като на 30 и няколко, а към Дженифър Анистън времето е било адски милостиво. Или пък в продуктите за разкрасяване, които използва е ключът? Не сме сигурни, но пък разполагаме с пълния списък на любимите й парфюм, червило, продукти за коса, лак за нокти... Сигурно си мислите, че звездата от „Приятели“ използва разкрасяващи продукти за хиляди долари всеки, но някои от тях са на съвсем сносна цена. Уверете се сами.


Любим парфюм: Изобщо не се учудваме, че любимият й парфюм носи нейното име: Jennifer Aniston: Chapter One. За него актрисата споделя пред People.com, че е женски микс от ухание на цветя, цитруси и дървесни нотки. Цената е 40 долара за 30 мл. Съвсем прилично!


Любим лак за нокти: Анистън обикновено се появява на червения килим с безупречна визия. Към нея тя обича да добавя нежен розов цвят на ноктите. Любимата й марка лак за нокти е Essie, а цветът се нарича Mademoiselle. Цената е 9 долара.


Любим продукт за коса: Новият й любим продукт за коса е спрей против заплитане на краищата на марката Unite 7Seconds. Цената му е 35 долара.


Снимка: bobbibrowncosmetics.com
Любим руж: На скулите Дженифър слага три нюанса розов руж на Bobbi Brown, като обича да ги смесва и да си играе с цветовете. Цената на всеки от тях е 30 долара.


Снимка: charlottetilbury.com
Любима спирала за мигли: Изборът на Анистън за миглите се свежда до две марки, които тя често използва. Едната е Legendary Lashes Mascara на Charlotte Tilbury, която обещава миглите ви да се сдобият с 13 пъти по-голям обем, както и Chanel Le Volume de Chanel Mascara. И двата продукта струват 32 долара.


Снимка: charlottetilbury.com1
Любимо червило: За устните си Дженифър се доверява отново на марката Charlotte Tilbury, а конкретният артикул и цвят са K.I.S.S.I.N.G Lipstick in Penelope Pink. Цената е 34 долара.


Снимка: byredo.eu
Любима ароматна свещ: Признаваме, че това не е точно продукт за разкрасяване, но щом е любим, го включваме в списъка. Джен споделя, че в дома си има разпръснати много от тези свещи, миришещи на роза, а цената за една е 80 долара - Byredo Burning Rose Candle. Май предпочитаме парфюма...