Обичаме да сме красиви, харесва ни да си купуваме нови продукти за разкрасяване, понякога дори само заради усещането да се сдобием с нещо ново и хубаво. А когато тези продукти са и на промоция и с намаление, се чувстваме направо страхотно! Ловът за намалени находки се оказа успешен и намерих 5 добри места, които предлагат намаления. Краят на август, когато повечето от тях изтичат, е близо. Но имаме достатъчно време да запълним тоалетката си с нови продукти. 

Защо е хубаво да дебнем промоциите?

Цена и качество не винаги вървят ръка за ръка. Убедихме се в това от множеството продукти, които сме използвали и тествали. Но сме сигурни и в друга истина - евтиното почти винаги излиза скъпо. Оптималното решение е - скъп продукт на ниска цена. Това е възможно именно при сезонно намаление и промоция. Затова ви препоръчваме да пазарувате при смяна на сезоните. Тогава се сменят продукти и колекции и нещо, което отдавна сте си харесали, може да намерите дори на половин цена. Търпението ви ще бъде възнаградено!

На шопинг с приятелки


Пазаруването в големи количества е трудно, ако имате нужда само да подновите продуктите за грижа за косата или лицето си. Но ако от това имат нужда и вашите приятелки или колежки - може да се възползвате от преференциални цени за количество. Когато купувате повече продукти, получавате и повече мострени продукти и подаръци. Те са чудесен избор, ако пътувате и не може да носите големи опаковки. Така, разбира се, тествате и новите продукти, които след това може също да си поръчате. 

Коса, кожа, грим

Разпродажба до 50% на продукти за коса с марки Tigi, Kerastase, Redken, Philipe Kingsley има в сайта eu.feelunique.com. Някои продукти за грим пък са с намаление до 75%, други едва 10.


До 24 август от сайта www.iherb.com може да купите слънцезащитни пордукти с намаление до 15%. Ако планирате късно ходене на море, не разчитайте на слабото слънце, а защитете кожата си. До същата дата с дискаун са и сапуните с ексфолиращ ефект.

Лятната разпродажба на hqhair.com включва продукти за кожа, коса и грим. Ако лятото вече е приключило за вас, а плажовете и събирането на тен са зад гърба ви, от тук може да поръчате намалени продукти за грижа за стъпалата и красив маникюр. Сега е моментът и да се сдобиете с уреди за укротяване на палавата коса на ghd – намалени преси, сешоари, четки и т.н. 

В електронния магазин на "Златна рибка", а и на място в реалните обекти, има 15 процента отстъпка на продуктите на на Macadamia Professional. Може да се възползвате от ниската цена до 14 август.  

Нов сезон - нов аромат, защо не?! В enzo има специална разпродажба на нишови парфюми.