Промяната на прическата може да бъде емоционално преживяване за всяка жена - независимо дали е доволна от крайния резултат или не. Но докато повечето хора просто ще се усмихнат учтиво, докато вътрешно плачат, след като се видят в огледалото, реакция на тази жена е доста по-екстремна.

Драматичната сцена се разиграва в турското ТВ шоу "Kuaförüm Sensin" (Ти си моят фризьор), където гримьори и фризьори се съревновават за спечелване на голямата награда, демонстрирайки уменията си върху моделите, които са доброволци.

В конкретния епизод косата на жената, което е с дължина до кръста, е значително отрязана. След като осъзнава степента на пораженията - косата й вече достига едва под раменете - жената изпада в ужас, избухва в сълзи и се развиква "Какво е това!". Късно, бихме казали.

Докато журито в шоуто и другите състезатели гледат сащисано, жената тръгва да напуска студиото, преди да се свлече в обятията на водещата Гьозде Кансу, която призовава с викове "Приятели, помогнете!" останалите, за да се притекат на помощ на припадналия модел.

След това в студиото влизат парамедици, а впоследствие жената е изнесена в обятията на продуцент на предаването. Клипът става вайръл в социалните мрежи, след като е публикуван в Туитър от потребителката @samiinovaaaa. Оттогава клипът е гледан над 12 млн. пъти и събира повече от 22 хил. харесвания.

Никога не бяхме виждали толкова драматични сцени във фризьорски салон, а вие? Гледайте още веднъж клипа в Инстаграм профила на шоуто и преценете.