Нищо не е достатъчно фешън, докато Риана или Ким Кардашиян не се появят с него! И шнолите, така популярни през 80-те и 90-те години на миналия век, не ни изглеждат никак актуални, докато едно от световните светила в модата не ги върне в употреба.

Александър Уанг е част от световния моден свят повече от 10 години. Моделите му се разпродават като топъл хляб и определено е една от диктуващите фигури в сферата. И докато много негови модни хрумки се приемат с пълно одобрение от всички, последната такава се превърна в истинска новина, която раздели модния свят.

Снимка: Harper\'s BAZAAR

Нали си спомняте колко разпространени бяха шнолите тип багер в края на миналия век? Съвсем нормално беше да видим добре облечена жена, гримирана и... с небрежно захваната шнола отзад. И това не беше знак, че тя си е прибрала косата, защото чисти и е излязла да изхвърли боклука. Днес по същия начин смята и Александър Уанг. Косите на манекенките на последното му ревю, на което той представи колекция есен/зима 2018/2019, бяха стилизирани и оформени именно с прословутите щипки.

И ако си мислите, че те са най-обикновени, купени от битака, ще ви разочароваме. Аксесоарите за коса от последното му ревю са в актуалния сребърен цвят и са с логото на дизайнера.

Снимка: Harper\'s BAZAAR

 

Да или не на завръщането на щипките за коса от края на миналия век?