С всяка година абитуриентите все повече залагат на различни, интересни и впечатляващи прически, с които да привлекат вниманието върху себе си. Актуални са прическите, в които има разцъфнали цветя, релефен кок с допълнителни перли и обемен кок с асиметрия в предната част. Авангардните конструкции в прическите са изработени от коса, допълнителни елементи и множество перли.

 

Снимка: Влади Балевски/ Магама/ От игла до конец

Топ коафьорът Вили Боршукова, фризьори и професионалистите от салон „Магама“ предлагат стилни и екстравагантни предложения за нежни и в същото време приковаващи погледа фризури. Атрактивните прически те показаха по време на коафьорски спектакъл.

За по-екстравагантите момичета фризьорите предлагат атрактивни допълнителни конструкции от коси, вдигнати нагоре с огромен обем в русо и неоновосиньо, и с плетеници от неонови конци.

Снимка: Влади Балевски/ Магама/ От игла до конец

Класическа за бала е визията тип принцеса, с много падащи къдрици и задължителната тиара, както и обемният кралски кок. Интересно решение са дългите къдрици като водопад и ефектен релефен кок, допълнен с пера или бели перли.

Снимка: Влади Балевски/ Магама/ От игла до конец

За дамите, които не спират да експериментират и тази година ще се радват на цветен канекалон за постигането на обемни плитки и прически в цветовете на дъгата. Това е лесен начин да имате ефектна прическа за бала, без да се нуждаете от предварително оцветяване на косата.

Тази година абсолютен хит, както в косите така и в грима, ще са брокатите и всичко, което има блясък. Екстравагантни прически с брокат в различни ярки цветове са еднакво подходящи, както за официални вечери, така и за парти визия.