Време е да кажем довиждане на скучната и сива зима и да посрещнем цветната пролет. Пролетта се свързва с жизненост и свежест, която можем да придадем и на своите нокти.

Тази пролет можем да се насладим на разнообразие от тъмни и светли гами върху ноктите. Факт е, че красотата на една женска ръка се крие освен в добре поддържания маникюри в перфектния и стилен цвят на ноктите. Освен това, ако сте се запътили на някое парти, най-добре е да сте лакирани в цвета, който най-много подхожда на вашето облекло.

За сезон Пролет 2014 са актуални дългите цветни нокти, които ще ви придадат един по- шикозен вид в сравнение с късите дължини. За момичетата, които са нетърпеливи да разберат кои са най-добрите цветове за този сезон, продължавайте да четете:

„Благородни” цветове

 

Снимки: Thinkstock/Guliver Photos. Колажи: LadyZone.bg

Това са най-желаните и актуални цветове тази пролет, но само за по-смелите и дръзки момичета. Злато, сребро, мед - нюансите, които ще запалят погледите на всички около вас. Най-добрият начин да съчетаете тази цветова гама е да лакирате върха на ноктите си в сребърно или златно в контраст с някои смели цветове като лилаво, кафяво, черно и т.н. Това със сигурност ще направи впечатление на хората около вас.

Тъмно синьо

Снимки: Thinkstock/Guliver Photos. Колажи: LadyZone.bg

Ето нещо напълно ново и различно за тази пролет. Кажете довиждане на всички традиционни цветове като добре познатите червено и розово и пробвайте тъмно синият цвят. Най-добре заложете на него. Преливащ между черно и синьо, този нюанс ще ви накара да се чувствате по- смели този сезон.