Бъдете дръзки и изразете себе си с най-смелата и най-цветната колекция на Max Factor - WILD collection. Този сезон гримът ви предизвиква да покажете дивата си страна! Пригответесе за жестока визия с незабавен мега обем и ярки, наситени цветове.

С Wild Collection от Max Factor създавате визии със свой собствен почерк. Покажете на света личния си стил по най-добрия възможенначин.Всички със слаби сърца дабягат надалеч!

Спиралата Wild Mega Volume


Преминете отвъд границите и придайте до 3 пъти повече обем* на миглите си незабавно. Благодарение на подсилващата четка и нейните нежни, гъсторазположени силиконови фибри, тушът попива като гъба само с едно движение. Формата на пясъчен часовник позволява да оформите миглите от вътрешния до външния ъгъл на окото и да разнесететушаравномерно. Веднага. Резултатът? Жесток обем за изключително въздействие и силно изразени драматични мигли незабавно – през деня и нощта.

Единичните сенки Wild Shadow Pots


Няма как да направите впечатление, без да заложите на експлозия от ярки, наситени цветове. Новите единични сенки Wild Shadow Pots са създадени, за да облеят клепачите ви в 6 дръзки цвята. Нанесете еднократно любимия си нюанс за интензивен цвят, или смесете няколко нюанса за наелектризираща визия, с която няма да останете незабелязани! Ако сте истинска бляскава бунтарка, нанесете сенките с мокър апликатор за още по-голяма наситеност и издръжливост на цвета!

Моливите Wild Shadow Pencils


Последната добавка към новата цветна линия WILD са моливите Wild Shadow Pencils в 4 съблазнителни нюанса, подходящи за смесване. Богатите на цветни пигменти моливи са с гелообразна текстура и ви позволяват да ги използвате и като сенки, и като очна линия. Изтеглете фина линия по ръба на клепача за чудесен цветен акцент, или нанесете смело по целия клепач, за да покажете своята дива страна! Можете да постигнете и опушен ефект – просто размажете леко с апликатор и омагьосвайте с очи!