Стяга кожата, подпомага насищането й с кислород и възвръща младежкия вид на лицето. Що е то? Веднага ви даваме един възможен отговор - апаратът Dermio-Care.

Снимки: Алберт Барух, Владимир Кадънков, Станислава Ямакова

Процедури с този апарт се препоръчват при хиперкиселинност, свръхоксидация, суперацидоза, както и при алергии и невродермити. Използва се за детоксикация и на цялото тяло, като елиминира токсините в организма и успешно намалява целулита. Прилага се при наднормено тегло, уморена и отпусната кожа, при загуба на еластичността на кожата, при кожни алергии, невродермит и купероза (зачервена кожа). Dermio-Care е иновативен, научно обоснован метод, при който се твърди, че има видими резултати веднага след първата процедура.

Представянето на новия апарат за подмладяване съвпадна с елегантното коктейлно парти по повод втория рожден ден на ES make up studio на Ева Серева. Слънчевата тераса на новооткритото студио в кв. Изток събра над 80 гости и приятели. В изискана обстановка на великолепния кетъринг и добре изстудено вино се насладиха модели, фотографи, коафьори, стилисти, бизнес партньори и клиенти на студиото.

Ева Серева

Събитието беше уважено и от певиците Мария Илиева, Вяра Атова (AV), и момичетата от денс бандата SuperNova, които с прекрасните си гласове допринесоха за доброто настроение на присъстващите.

Домакините на събитието зарадваха гостите с авангардна фотоизложба, плод на съвместната им работа с професионалните фотографи Станислава Ямакова и Алберт Барух от Асоциация на модните фотографи в България.

Колкото до тенденциите в грима за 2013-2014 г.,

екипът на ЕS make up studio са единодушни: Или ярки светли цветове, плътни вежди, или с "грим като без грим''. При него гримът трябва да изглежда максимално естествено. Постига се с помощта на лек фон дьо тен, евентуално пудра, натурален бляскав руж, нанесен леко по бузите и скулите, и ненатрапчиво червило. Естественият грим e предпочитан от дамите, особенно през летния сезон.