Няма жена, която да не обича шоколад, мъж и... грим. Следвайки тази сентенция, помолихме Симона Недева от Студио грим за професионален съвет относно грима за Свети Валентин.

Макар денят да е малко по-различен, вярната стратегия е да не изневеряваме на себе си (както и на любимия човек). Затова се променяме, но като използваме грима само за да подчертаем красивите си черти. Симона е на ход!

Снимка: Симона Недева

Добре е на този ден да не се прекалява със силата на грима, а по-скоро да се изтъкнат чертите на очи, устни, скули и вежди. Ако става въпрос за вечеря с любимия, то показаният грим на снимката е напълно подходящ. Достатъчно е да придадем дълбочина на погледа, естествен не искрящ цвят на устните и добре подчертани вежди.

1. Едно от предложенията е добре очертани очи, в комбинация с преливащи сенки в светлата гама.

2. Скулите могат да бъдат в бежово кафявата гама или в прасковен цвят.

3. Добавете малко блясък във вътрешния ъгъл на окото. 

4. В случай, че решите да отидете на дискотека, или нощен бар късно вечерта, просто се подсигурете с едно класическо винено червено червило, което да нанесете след вечерята. Така ще имате 2 грима за различните места, на които сте били.

5. В този ден не залагайте на изкуствени мигли и изобщо на прекомерни неща, бъдете красиви, с това, което притежавате постоянно.

6. Косата може да бъде леко начупена или небрежно вързана на кок.

7. Забавлявайте се и... обичайте!