Те задават бюти тенденциите в грима, а четките и сенките са най-добрите им изразни средства.

Ако искате да сияете, да промените външния си вид, да се гримирате така, че винаги да бъдете забелязани, последвайте ги. В профилите си тези гримьори споделят уроци за грим, тестват продукти, издават хитри трикове за красота. Събрахме някои от най-добрите на едно място. Вижте ги.

1. Patrick Ta – @patrickta

Той се грижи за визиите на Миранда Кер, Джиджи Хадид и много други звезди. Стилът му е разпознаваем, защото силен акцент са nude визиите. Ето как неговият талант и сенки променят лицето на съпругата на Матю Макконъхи.

2. Nam Vo – @namvo

За да получите най-добрите съвети за сияйна кожа, може да последвате Нам Во. В профила си тя споделя клипове от процеса на гримиране, продукти, съвети, грижа за кожата, естетика и много информация за всичко, което блести - хайлайтъри, глитери, глосове и т.н. Сияйно лице е просто нейната запазена марка. 

3. Rebecca Seals – @rebeccaseals

Много хора я познават като момичето с луничките. Последвайте я, ако имате несъвършенство, което искате да прикриете и не се страхувате да използвате малко по-силен грим. Ребека ще ви научи да се гримирате така, че да привличате вниманието на всички, когато отидете някъде. Тя е смела и знае как да подчертае красивите си черти по възможно най-привлекателния начин. Дава съвети за бюти продукти, коса и мода. 

ПРОДЪЛЖАВА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА >>>

4. Denika Bedrossian – @dendoll

Деника може да ви научи как да си направите скандално красив грим на очите. Всичко при нея акцентира именно там - очите!

5. Charlotte Tilbury – @ctilburymakeup

Има фин начин за оформяне на контурите на лицето и Шарлот Тилбъри го е овладяла. Тя показва грим върху всеки цвят на кожата и успява да се справи с всеки смел нюанс. Шарлот е гримирала не една и две известни личности за Мет Гала и не само. Тя има и собствени продукти за грим, които си струва да бъдат разгледани. Контуриране - това е, което може да научите от този профил най-добре. 

6. Huda Kattan – @hudabeauty

Худа е бюти икона с невероятна линия гримове, в която има някои от най-известните цветове за устни. Тя споделя много съвети в профила си, тества продукти и има едни от най-полезните и приложими видеоклипове с уроци по грим. 

ПРОДЪЛЖАВА НА СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА >>>