Бръчките по лицето са една от най-обсъжданите теми след преминаването на определена възраст. Често обаче в грижата си за лицето и опитите си да подмладим него, забравяме други, много по-съществени части от женското тяло. Вижте кои са те и как да се погрижим за тях. 

#Шията
Тя има такава анатомия, че бръчките в тази област стават видими доста рано. За нея е важно да се грижим точно толкова, колкото и за лицето си.

#Ръцете
Всички сме чували, че именно те издават истинската ни възраст. Въпреки това, понякога забравяме да им обръщаме внимание.  

#Ушите
Невероятно, но факт. Знаете ли, че долната част на ушите ни не спира да расте? Именно по тази причина с времето те се превръщат в едни от най-големите ни врагове.

#Нослето
В младежка възраст извивките на носа ни са гладки и няма хлътвания. С времето обаче обемът на лицето ни намалява, а един от потърпевшите е именно обонятелният ни орган. 

#Слепоочия и скули
За тях важи същото, което ви казахме и за носа. С годините те също хлътват, а с това лицето ни губи и еластичността си.

#Брадичката
Заради загубата на еластичността и обема в тази част, изразът да вървим с гордо вдигната брадичка придобива съвсем реални измерения. 

#Веждите
За съжаление няма как да вървим с вдигнати вежди, както правим с брадичката (колкото и да е неудобно това понякога), така че с течение на времето те също са сред най-големите потърпевши.

Мили дами, в случай, че всички тези неща са ви подействали демотивиращо в борбата с годините, бързаме да ви успокоим! Днес естетичните процедури са в своя апогей, а най-хубавото е, че не е нужно да бъдат болезнени или опасни. 

Radiesse е нехиалуронов филър, с който освен лицето, можем да коригираме и всяка една от гореизброените части на тялото ни. Продуктът е дермален инжекционен попълнител, който ни помага да възвърнем изгубения обем и еластичност. При него рискът от алергични реакции е нулев, резултатите са видими веднага след поставянето му. Освен това Radiesse е един от малкото продукти, които се борят, при това ефективно, с подмладяването на части, различни от кожата на лицето. Той попълва бръчките, справя се с изпъкналите сухожилия и вени по ръцете ни, запълва образувалите се с времето хлътвания в областите на скулите, носа и слепоочията. 

Ако имате желание да изпробвате тази напълно безопасна процедура, но имате съмнения в ефективността й, знаем как точно ще ви убедим. До 10 октомври можете да закупите ампулите Radiesse с 15-процентова отстъпка в клиника Derma Vita. 

Не отлагайте борбата с времето. Не пренебрегвайте важните части, защото красотата и младостта идват първо от баланса.