Този сезон модните пеперудки ще са облечени в изтънчено ярки оттенъци и сладки нюанси с неонови тонове, с флуоресцентни акценти. Класната визия от модните подиуми улавя невероятно свежото, жизнерадостно усещане за пролет, докато цялата природа разцъфва. Пренасяйки тази тенденция за Градинско Парти върху ноктите ти, колекцията лакове за нокти Fashion Studio Neo Garden Party е букет на върха на модата, съставен от розови, пурпурни, люлякови, коралови, жълти, зелени и сини нюанси - красива палитра от 7 елегантни искрящи и пастелни цвята. Напомнящи за красиви разцъфнали цветя и пеперуди, тези стилни цветове лакове за нокти са твърде привлекателни, за да им устоиш. Присъедини се към градинското парти!

Хайди Клум, артистичен консултант и лице на марката, вече е фен на новите пролетни цветове от колекцията. Тя казва: „Много ми харесва, че цветовете са наситени, без да бъдат прекалено ярки, и са красиви, без да бъдат сладникави – иска ти се да носиш цялата колекция.”

Изтънчените нюанси от колекцията Пролет 2013 изглеждат толкова добре на рафта, колкото и на ноктите. Представен в гладко стъклено шишенце с черна висока капачка, този хипер-стилен лак за нокти има дизайнерски вид, но за радост има и супер-достъпна цена. Така че можеш да играеш с брилянтни пеперудени цветове всеки ден, през целия сезон.